Kasapoğlu AKÜ SBF’yi ziyaret etti

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, AKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ocak ve dekan yardımcılarını ziyaret etti   Ziyarette Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, AKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ocak ile istişare ederek yapılacak ve turnuvalar hakkında destek istedi. Kasapoğlu yapılan verilen desteklerden dolayı [&hellip]

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, AKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ocak ve dekan yardımcılarını ziyaret etti

Ziyarette Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, AKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ocak ile istişare ederek yapılacak ve turnuvalar hakkında destek istedi. Kasapoğlu yapılan verilen desteklerden dolayı da teşekkür etti.
Ayrıca antrenörlerin beslenme ve gelişimine yönelik göreceği eğitimler hakkında ve Spor Bilimleri Fakültesi okuyan öğrencilerin 6+2 ve 7+1 staj yapabileceğine yönelik konularda da görüş alış verişi yapıldı.
Ocak ve dekan yardımcıları Kasapoğlu’na teşekkür ederken, Kasapoğlu da ev sahipliklerinden dolayı Ocak ve dekan yardımcılarına teşekkür etti.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme