Kartaloğlu seçim için destek istedi

TÜRMOB Genel Başkan Adayı Emre Kartaloğlu Afyonkarahisar'a gelerek meslektaşlarına kendisini tanıttı. Kartaloğlu 12-13 Ekim tarihlerinde yapılacak genel başkanlık seçimi için destek istedi TÜRMOB Genel Başkan Adayı Emre Kartaloğlu, Afyonkarahisar SMMMO tarafından düzenlenen tanıtım toplantısında büyük kongre öncesi hedeflerini meslektaşlarıyla paylaşarak destek istedi. Toplantı 25 Eylül Çarşamba akşamı Beyaz Saray Salonunda gerçekleştirildi. 'TÜRMOB EKİM'DE SEÇİME GİDİYOR' [&hellip]

TÜRMOB Genel Başkan Adayı Emre Kartaloğlu Afyonkarahisar’a gelerek meslektaşlarına kendisini tanıttı. Kartaloğlu 12-13 Ekim tarihlerinde yapılacak genel başkanlık seçimi için destek istedi

TÜRMOB Genel Başkan Adayı Emre Kartaloğlu, Afyonkarahisar SMMMO tarafından düzenlenen tanıtım toplantısında büyük kongre öncesi hedeflerini meslektaşlarıyla paylaşarak destek istedi. Toplantı 25 Eylül Çarşamba akşamı Beyaz Saray Salonunda gerçekleştirildi.
“TÜRMOB EKİM’DE SEÇİME GİDİYOR”
Toplantının açılış konuşmasını Afyonkarahisar SMMMO Başkanı Serhat Gümüş yaptı. 12-13 Ekim 2019 tarihlerinde TÜRMOB’un olağan seçimli genel kurul toplantısının yapılacağını belirten Gümüş, “Bu toplantı dahilinde Genel Başkanlığına aday olan Emre Kartaloğlu ve ekibi Afyonkarahisar olarak Odamızı ziyaret etmek istediler. Biz de kendilerini aramızda görmekten son derece mutlu olduk, onurlandık. Afyonkarahisar SMMMO yönetimi olarak Sayın Kartaloğlu ve ekibine başarılar diliyoruz.” dedi.
Gümüş’ün ardından sırasıyla; Aydın SMMO Başkanı Rıza Yörüyen, Bodrum SMMO Başkanı Barış Erdoğan, Çanakkale SMMO Başkanı Hüseyin Soykan, Muğla SMMO Başkanı Servet Evran, Eskişehir SMMO Başkanı Neşet Ertoy, Denizli eski SMMO Başkanı A. Osman Horzum, TURMOB Disiplin Kurulu Üyesi Yeşim Ertuğrul birer selamla konuşması yaptı.
“AFYON AŞİNA ŞEHİR”
TÜRMOB Genel Başkan Aday Tanıtım Toplantısının son konuşmasını Genel Başkan Adayı Emre Kartaloğlu yaptı. Toplantıya gecikmeli katılıma rağmen kendisine gösterilen ilgiye ve enerjiye teşekkür eden Kartaloğlu şöyle konuştu:
“Afyonkarahisar’da bu toplantıya katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Hepiniz katılımınızla bize büyük bir güç verdiniz. Erdal Sayar ve Kadir Arık Başkanlarıma misafirperverlikleri nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar’ın mevcut SMMMO Başkanı Serhat Gümüş kardeşime de teşekkür etmeyi borç biliyorum. Aranızda birçok tanıdığım var. Samimi ve sıcak enerji nedeniyle içimden ‘Ben de Afyonluyum’ diyesim geldi. Buraya Denizli’den geldim. İlk turneme Denizli’den başlamış oldum. 2005 yılında Afyon’da 4 ay kaldım. Çok yoğun ve biraz saçma bir inceleme sürecimiz olmuştu. Sigorta acenteleri üzerinden bir inceleme yürüttük. Afyon sokaklarında 4. ayın sonuna doğru dolaşırken artık bize herkes selam veriyordu. Neredeyse herkesi incelemiştik. Birkaç meslektaşımla görüştüğüm bugün ‘Sen bizi incelemiştin’ denildi.”
“62. TOPLANTI AFYON’DA”
Kaderin Afyonkarahisar’da 14 yıl sonra Serbest Muhasebeci, Mali Müşavir meslektaşlarıyla kendisini bir araya getirdiğini söyleyen Kartaloğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
“Afyon’da dostlarımızın arasında olmak gerçekten benim açımdan çok güzel ve değerli. İyi ki gün itibariyle (önceki gün) en son Afyon’a gelmişiz. Biz 62. toplantımızı yapıyoruz. Bizim grubumuz bir ön seçim yaptı. Değerli Başkanlarım da katıldı ön seçime katıldılar. Sonunda teveccüh şahsım lehine oluştu. Bir yarışı değil gerçek anlamda bir seçimi yaşadık. Çok değerli meslektaşlarımızla bir seçime girdik. Karşınızda TÜRMOB Genel Başkan Adayı olarak bulunuyorum.”
ADAY TANITIM TOPLANTISINA GENİŞ KATILIM
Geniş katılımlı toplantıya; Aydın SMMO Başkanı Rıza Yörüyen, Bodrum SMMO Başkanı Barış Erdoğan, Çanakkale SMMO Başkanı Hüseyin Soykan, Muğla SMMO Başkanı Servet Evran, Eskişehir SMMO Başkanı Neşet Ertoy, Denizli eski SMMO Başkanı A. Osman Horzum, TURMOB Disiplin Kurulu Üyesi Yeşim Ertuğrul, TÜRMOB Disiplin Kurulu Sekreteri Erdal Sayar, Türkiye Çağdaş Demokrat Platformu Başkanı Yahya Arıkan katıldı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme