• Haberler
  • Genel
  • Kartal’ın hedefi Milli Takım'da kalıcı olmak

Kartal’ın hedefi Milli Takım'da kalıcı olmak

Aydın’da ki Yıldızlar Greko-Romen Güreş Şampiyonası’nda Türkiye 5. si olan Fatih Kartal, 9. olan Mehmet Yüksel ve Hocaları Yakup Yağcı, dün gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ettiler. 18-21 Mart tarihleri arasında Aydın’da ki Yıldızlar Greko-Romen Türkiye Şampiyonası’na katılan Afyonkarahisar’lı Güreş Eğitim Merkezi sporcuları başarıyla döndü. Şampiyonada Türkiye beşincisi olarak Afyonkarahisar’ın gururu olan Fatih Kartal ve Türkiye dokuzuncusu [&hellip]

Kartal'ın hedefi Milli Takım’da kalıcı olmak

Aydın’da ki Yıldızlar Greko-Romen Güreş Şampiyonası’nda Türkiye 5. si olan Fatih Kartal, 9. olan Mehmet Yüksel ve Hocaları Yakup Yağcı, dün gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ettiler.

18-21 Mart tarihleri arasında Aydın’da ki Yıldızlar Greko-Romen Türkiye Şampiyonası’na katılan Afyonkarahisar’lı Güreş Eğitim Merkezi sporcuları başarıyla döndü.
Şampiyonada Türkiye beşincisi olarak Afyonkarahisar’ın gururu olan Fatih Kartal ve Türkiye dokuzuncusu olan Mehmet Kaya, dün Kocatepe Gazetesi’ni ziyaret ettiler. Antrenörleri Yakup Yağcı ve Abdulselim Rızvanov’la birlikte şampiyonaya giden güreşçiler, elde ettikleri başarılarla Afyonkarahisarlıların gururu oldu. Antrenörleri Yakup Yağcı’yla birlikte gazetemizi ziyaret eden güreşçiler, bundan sonraki şampiyonalarda da başarılı olacaklarını söylediler. Milli Takım kampına çağırılan sporcu Fatih Kartal ve şampi-yonada Türkiye Türkiye 9.su olan Mehmet Kaya, “Şampiyonalarda, milli takımı, Afyonkarahisar’ı ve ülkemizin adını en iyi şekilde temsil edeceğiz” dediler.
“Sakat olmama rağmen güreştim”
Güreş Eğitim Merkezi sporcusu olan ve Belediye Spor Kulübü adına müsa-bakalara çıkan Fatih Kartal, Aydın’daki şampiyonanın çok zorlu geçtiğini söyledi. Fatih Kartal, 5. olduğu Aydın’da ki Türkiye şampiyonasıyla ilgili şöyle konuştu; “Müsabakalar çok çekişmeli geçti. Sakat olmama rağmen güreştim. Antrenörlerimin psikolojik ve manevi destekleriyle başarılı oldum. Bundan sonra ki hedefim milli takımda kalıcı olmak. Haziran ayında Azerbaycan Bakü’de yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında mücadele etmek istiyorum. Bu şampi-yonada da başarılı olacağıma inanıyorum.”
“Destek veren herkese teşekkür ederim”
Genç sporcunun antrenörü Yakup Yağcı ise sporcularının çok yetenekli olduklarını belirterek kendilerine destek verenlere teşekkür etti. Antrenör Yakup Yağcı; “Fatih, kilosunda yüz kişi olmasına rağmen başarılı bir performans sergiledi. Fatih sol omzundan sakattı ve o şekilde güreşti. Bundan sonra Avrupa şampiyonasında iyi bir derece elde edeceğine inanıyoruz. Sporcumuz Belediye Spor Kulübü adına yarışıyor. Kendisi Güreş Eğitim Merkezi sporcusu. Yakında milli takım kampına gidecek. Bu başarının altında emeği geçen bütün hocalarımıza, Güreş Eğitim Merkezi çalışanlarına, İl Müdürümüz Sayın Zeki Kuş’a, Belediyespor Kulübü Sorumlusu İbrahim Yıldırım’a ve Tüm Afyonkarahisar halkına bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz” diyerek sözlerine son verdi.

Bakmadan Geçme