Kart, emeklileri uyardı – Kocatepe Gazetesi

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Konya Milletvekili Atilla Kart, Afyonkarahisar’daki temasları çerçevesinde Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Afyonkarahisar Şubesi ile Alevi Kültür Dernekleri Afyonkarahisar Şubesi’ni de ziyaret etti CHP Parti Meclisi Üyesi ve Konya Milletvekili Atilla Kart ile CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel, Afyonkarahisar’daki incelemeleri kapsamında Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan [&hellip]

Kart, emeklileri uyardı

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Konya Milletvekili Atilla Kart, Afyonkarahisar’daki temasları çerçevesinde Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Afyonkarahisar Şubesi ile Alevi Kültür Dernekleri Afyonkarahisar Şubesi’ni de ziyaret etti

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Konya Milletvekili Atilla Kart ile CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel, Afyonkarahisar’daki incelemeleri kapsamında Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Şube Başkanı Ahmet Ege, emeklinin hakkını savunduklarını, dernek üye sayısının hızla arttığını belirtti. CHP’li Atilla Kart ise “Bu hükümetin kimlerin temsilcisi olduğunu anlatıyoruz. Bunu görüp uyarmak da siz emeklilerin görevidir. Emeklilerin sırtından trilyonlar bir yerlere aktarılıyor. Çok net tablo bu. Bunu cesaretle dile getiriyoruz” dedi.
CHP’li heyet, daha sonra Alevi Kültür Dernekleri Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyaret için CHP’li heyete teşekkür eden Dernek Şube Başkanı Mustafa Güllü, sadece Alevi toplumu için değil tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için demokrasi ve özgürlük istediklerini kaydetti.
Burada da konuşan CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, tüm inançlara saygı gösterdiklerini, inanca saygının hem dinin hem de insanlığın gereği olduğunun altını çizdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme