• Haberler
  • Genel
  • Karşıyaka Mahallesi’nin kaldırım sorununa neşter

Karşıyaka Mahallesi’nin kaldırım sorununa neşter

Afyonkarahisar Belediyesi Karşıyaka Mahallesi’nde kaldırım çalışmalarına başladı Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Yol ve Asfalt Birimi tarafından ihale edilen iş kapsamında Karşıyaka Mahallesi’ndeki tüm yollar kaldırıma kavuşacak. Kaldırım çalışmalarının yanı sıra yollar da asfaltlanacak. Yayaların güvenliği ve rahat seyir etmelerini sağlayacak bu çalışma mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı. Mahallelerinde kaldırımın olmadığına işaret eden vatandaşlar, “Sağ [&hellip]

Karşıyaka Mahallesi'nin kaldırım sorununa neşter

Afyonkarahisar Belediyesi Karşıyaka Mahallesi’nde kaldırım çalışmalarına başladı

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Yol ve Asfalt Birimi tarafından ihale edilen iş kapsamında Karşıyaka Mahallesi’ndeki tüm yollar kaldırıma kavuşacak. Kaldırım çalışmalarının yanı sıra yollar da asfaltlanacak.
Yayaların güvenliği ve rahat seyir etmelerini sağlayacak bu çalışma mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı. Mahallelerinde kaldırımın olmadığına işaret eden vatandaşlar, “Sağ olsun Başkanımız Mahallemizin en büyük sorunlarından birine daha el attı. Uzun yılların ihmali nedeniyle yol ve kaldırıma hasret kalan Karşıyaka Mahallesi’nin bu kronik sorununun çözümü doğrultusundaki çalışmalar bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Başkanımıza özverili çalışmalarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dediler. Çalışmalarla birlikte Karşıyaka Mahallesi’ne toplamda 23 bin 850 metrekare kaldırım düzenlemesi yapılacak.

Bakmadan Geçme