• Haberler
  • Genel
  • Karşımıza çıkamıyorlar – Kocatepe Gazetesi

Karşımıza çıkamıyorlar – Kocatepe Gazetesi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayları ve MHP İl yöneticileri Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği'ni ziyaret ettiler MHP İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk öncülüğünde AGD'yi ziyaret eden MHP 1. sıra milletvekili adayı Kemalettin Yılmaz, MHP 5. sıra adayı Havana Gencer ve MHP il yönetim kurulu üyeleri, seçim çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren partileri için 'Gümbür gümbür geliyoruz' ifadesini [&hellip]

Karşımıza çıkamıyorlar

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayları ve MHP İl yöneticileri Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler

MHP İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk öncülüğünde AGD’yi ziyaret eden MHP 1. sıra milletvekili adayı Kemalettin Yılmaz, MHP 5. sıra adayı Havana Gencer ve MHP il yönetim kurulu üyeleri, seçim çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren partileri için “Gümbür gümbür geliyoruz” ifadesini kullandılar.
Teveccühten memnunuz
MHP 1. sıra milletvekili adayı Kemalettin Yılmaz, vatandaşların kendilerine ve MHP’ye gösterdiği teveccühten son derece memnun olduklarını belirtirken, “Samimiyetimizle ifade ediyoruz ki MHP bu siçemde büyük bir başarı gösterecektir. Partimizin Afyonkarahisar’da seçimden birinci parti olarak çıkacağına sonuna kadar inanıyoruz. Bu seçimin sonuçları MHP dışındaki tüm partileri şaşırtacaktır. Bunları söylerken boş konuşmuyoruz, gözlemlerimize, vatandaşlarımıza güvenerek söylüyoruz” dedi.
Karşılık göremiyoruz
MHP il Başkanı Ahmet Zeki Ertürk ise yakaladıkları her ortamda, bulundukları her yerde MHP’nin çalışmalarını ve görüşlerini ifade etmeye çalıştıklarını belirterek, “MHP gümbür gümbür geli-yor. Bunu seçim sonunda herkes görecek” şeklinde konuştu. MHP olarak Afyonkarahisar’ın ve ülkenin içinde bulunduğu durumu ortaya koymak için her türlü fikri tartışmaya hazır olduklarını belirten Ertürk, “Biz böyle bir ortamın özlemi içindeyiz. İktidar partisi ve diğer partilerin temsilcilerinin de olacağı, basının ve halkın izleyeceği bir ortamda, yapılanları, yapılamayanları ortaya dökmek istiyoruz. Sadece MHP ve AKP temsilcilerinin katılımına da razıyız. Çıksınlar karşımıza, çıksınlar vatandaşın huzuruna yapılanları, yapılamayanları anlatsınlar. Biz bunu istiyoruz ama karşılık göremiyoruz” dedi.
Yanlışı sürdürüyor
İktidar partisinin geçen seçimde yaptığı yanlışı bu seçimde de sürdürdüğünü belirten Ertürk, “İl başkanlarını vatandaşın huzuruna çıkartmaktan, bizim karşımıza çıkartmaktan çekindiler. Görüyoruz ki bu seçimde de aynı hata tekrarlanıyor. Vatandaştan kimse korkmasın. Çıksınlar, hep beraber çıkalım olanları, olmayanları birlikte tartışalım. Notu vatandaş versin” dedi.
Türkiye’nin bugün içinde bulunduğu şartların hiç de iyi olmadığına işaret eden Ertürk, “Biz istiyoruz ki bunlar konuşulsun, tartışılsın. Karşımızdaki siyasi muhataplarımızla tartışarak ortak bir akılda buluşalım. Ama maalesef bu çağrılarımıza cevap alamıyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Bakmadan Geçme