'Karnınız açsa teleferiğin anlamı yok'

SP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu, gazeteniz Kocatepe'yi ziyaret etti. Ziyarette SP Belediye Meclis üyesi adayları İsmail Hakkı Yılmaz, Ahmet Dursun, Recep Candan, Merkez İlçe Başkanı İsmail Hakkı Yılmaz, Gençlik Kolları Üyelerinden Süleyman Coşkun ve Cengizhan Turgut hazır bulundu. SP heyetini Kocatepe Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın karşıladı.'ÖNCELİĞİMİZ İSTİHDAM'Seçilmeleri durumunda neler yapacağı [&hellip]

SP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu, gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Ziyarette SP Belediye Meclis üyesi adayları İsmail Hakkı Yılmaz, Ahmet Dursun, Recep Candan, Merkez İlçe Başkanı İsmail Hakkı Yılmaz, Gençlik Kolları Üyelerinden Süleyman Coşkun ve Cengizhan Turgut hazır bulundu. SP heyetini Kocatepe Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın karşıladı.
“ÖNCELİĞİMİZ İSTİHDAM”
Seçilmeleri durumunda neler yapacağı hakkında konuşan Uğurlu, istihdam içerikli projeler üreteceğini söyledi. Uğurlu, “Yerel kaynakları aktif hale getireceğiz. Ferahlamayı, saadeti, mutluluğu yerelde başlatacağız. Önce göçü önleyeceğiz. İnsanların doğduğu yerde doymasını sağlayacağız. İnsanlarımızın önce karnını doyurmamız gerekiyor. İnsanın karnı açsa teleferik yapılmasının bir anlamı yoktur. Bununla ilgili hanımlar için kendilerinin ürettiği, el emeği göz nuru ürünleri belediye aracılığı ile satabilecekleri ticaret merkezleri yapacağız. Hanımlar hem orada hem de internet ortamında ürünlerini satabilecekler.” dedi.
“KARİYER, İSTİHDAM
VE İŞSİZLİK FUARI”
 DÜZENLEYECEĞİZ
İşçi ve işverenin bir araya gelecekleri fuar organizasyonu düzenleyeceklerini söyleyen Uğurlu, “Meslek Edindirme Kursları ile gençlerimize iş imkanları oluşturacağız. Bu noktada İş Kur ile ortak çalışacağız. Aynı zamanda işsizlik noktasında “Kariyer, İstihdam ve İşsizlik Fuarı” açacağız. Her dört ayda bir düzenlenecek. Burada hem firma sahipleri hem de işsiz vatandaşlarımız ve kariyerini değiştirmek isteyen vatandaşlarımız oraya gelerek firma sahipleri ile görüşebilecekleri bir fuar düzenleyeceğiz. İstihdamın artması noktasında burada belediye devreye girmiş olacak.” diye konuştu.  
“GAZLIGÖL UÇACAK”
Afyonkarahiar’ın jeotermal kaynaklarının yeterince kullanılmadığını söyleyen Uğurlu bu noktada çalışmalar yapacaklarını ifade ederek, şöyle konuştu:
“Konya yolu üzerine bir Organize Sanayi Bölgesi kurmak istiyoruz. İzmir yoluna da İhtisaslaşmış Bir OSB kurmak istiyoruz. Devlet Demiryolları’ndan bu noktada destek istedik. Bize halkımızda büyük katkı sunacak. Buna inanıyoruz. Gıda noktasında Afyon bir merkez. Jeotermal kaynaklar aktif olarak kullanılamıyor. Biz bunları daha aktif hale getireceğiz. Özellikle Gazlıgöl’ü Türkiye’nin yıldızı yapacağız. Çünkü o bölgede çıkan su çok kaliteli bir su. Bu potansiyelimizi kullanacağız. Kullandığımızda Gazlıgöl uçacak.” >> Nail AZBAY’ın Haberi

Bakmadan Geçme