• Haberler
  • Gündem
  • Karnıbüyük'ten birlik beraberlik vurgusu – Kocatepe Gazetesi

Karnıbüyük'ten birlik beraberlik vurgusu – Kocatepe Gazetesi

Hazır Giyim Eşyası İmalat ve Satıcıları Oda yönetimi tarafından 300 kişilik iftar verildi. İftar yemeği Kale Öğrenci Yurdu'nda gerçekleştirildi.KATILIM BİRLİKTELİK ŞARTHazır Giyim Eşyası İmalat ve Satıcıları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karnıbüyük, iftar davetine katılan başta oda üyeleri olmak üzere tüm esnaf ve sanatkara teşekkür etti. İftar yemeği öncesi İmam Hatip Camiin de rahmetli olan [&hellip]

Hazır Giyim Eşyası İmalat ve Satıcıları Oda yönetimi tarafından 300 kişilik iftar verildi. İftar yemeği Kale Öğrenci Yurdu’nda gerçekleştirildi.
KATILIM BİRLİKTELİK ŞART
Hazır Giyim Eşyası İmalat ve Satıcıları Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karnıbüyük, iftar davetine katılan başta oda üyeleri olmak üzere tüm esnaf ve sanatkara teşekkür etti. İftar yemeği öncesi İmam Hatip Camiin de rahmetli olan oda üyeleri, esnaf ve sanatkarın ruhuna bağışlanmak üzere dua okutulduğunu aktaran Karnıbüyük şöyle konuştu:
“Oda yönetimi olarak 18 yıldır her Ramazan ayında verdiğimiz iftar yemeğimiz geleneksel bir hale geldi. Dua akabinde Cemal Vanlıoğlu tarafından hazırlanan ‘Sevgili Peygamberim’ isimli kitabı katılımcılarımıza dağıttık. Sivil toplum örgütleri olarak görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda esnaf ve sanatkarımızı örf ve adetlerimizle, dini ve milli kültürümüzün gereklerii ile birleştirmek istiyoruz. Sizin aracılığınızla esnafımıza seslenmek istiyorum. Önümüzde ki senelerde de inşallah katılımın biraz daha yüksek olmasını bekliyoruz. Katılıma biraz daha hassasiyet gösterilmesi taraftarıyız. Netice de herşey birlik ve beraberlikten geçiyor. Şu günlerde ülkemizin, esnaf ve sanatkarımızın birlik ve beraberliğe çok büyük ihtiyacı var.”
ESNAF BAŞKANLARI
 BİRARADA
İftar yemeğine; ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, ESOB Başkan Yardımcısı Kahveciler Odası Başkanı Atila Kocabaş, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Tan, Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün, Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İbrahim Yörük, Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Ergün Aykın, Elektrikçiler Odası Başkanı Mehmet Karagöz, Hazır Giyim Eşyası İmalat ve Satıcıları Odası üyeleri, esnaf, sanatkar ve aileleri katıldılar. İftar yemeğinde hanımlar ve çocuklar için ayrıca yer ayrıldı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme