• Haberler
  • Gündem
  • Karnıbüyük: Ekonomiyi düzeltin, esnafın dayanacak gücü kalmadı

Karnıbüyük: Ekonomiyi düzeltin, esnafın dayanacak gücü kalmadı

Afyonkarahisar Giyim Eşyaları İmalat ve Satıcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odasının 23 yıllık Başkanı Hüseyin Karnıbüyük, tek başkan adayı olarak katıldığı seçimli genel kurul sonrası yeniden göreve seçildi. Karnıbüyük genel kurulda yaptığı konuşmada, 'Ekonomiyi düzeltin. Elektrik fiyatlarını düşürün. Esnaf ve sanatkârımızın dayanacak gücü kalmamıştır” dedi Afyonkarahisar Giyim Eşyaları İmalat ve Satıcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası 2022 [&hellip]

Afyonkarahisar Giyim Eşyaları İmalat ve Satıcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odasının 23 yıllık Başkanı Hüseyin Karnıbüyük, tek başkan adayı olarak katıldığı seçimli genel kurul sonrası yeniden göreve seçildi. Karnıbüyük genel kurulda yaptığı konuşmada, “Ekonomiyi düzeltin. Elektrik fiyatlarını düşürün. Esnaf ve sanatkârımızın dayanacak gücü kalmamıştır” dedi

Haber

Afyonkarahisar Giyim Eşyaları İmalat ve Satıcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası 2022 yılı olağan seçimli genel kurul toplantısı dün öğleden sonra bir düğün salonunda yapıldı.
ODA BAŞKANLARI GENEL KURULDA HAZIR BULUNDU
Toplantıya; Dinar Esnaf Odası Başkanı Sabri Can Bekle, Tatarlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Demirtaş, Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Suat Uygur, Ağaç İşleri Odası Başkanı Suat Diler, Şoföler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş, Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı ve ESKKK Başkanı Mahmut Emin Birliktir ile oda üyeleri katıldı.
“KAPIMIZ VE TELEFONLARIMIZ
24 SAAT AÇIK”
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından genel kurul gündemine geçildi. Odanın faaliyet, yönetim, denetim kurul raporları sırayla okunarak ayrı ayrı oybirliğiyle ibra edildi. Toplantıda konuşan Afyonkarahisar Giyim Eşyaları İmalat ve Satıcılar Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı Hüseyin Karnıbüyük, esnaf ve sanatkarın takdiriyle 22 yıllık görev süresini tamamlamış bir Oda Başkanı olduğunu söyledi. Karnıbüyük, “Esnafımıza bugüne kadar verdikleri tüm desteklerden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Şahsım şimdi ve önce çalıştığımız yönetim kurulu üyelerimiz adına tüm esnaf ve sanatkarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler esnafımıza ve sanatkarımıza layık olmaya çalıştık. En iyi şekilde görev yapmaya çalıştık. Sizlerin sesi ve düşüncesi olmak için elimizden geldiğince çalıştık. Seçimli genel kurul toplantımızla birlikte bizlere bir dört yıl daha görev veriyorsunuz. Biz camia olarak büyük bir aileyiz. Odamızın üyesi 750 esnafımızın her biri birbirinden değerli her biride yönetim kurulu üyesidir. Şahsım ve yönetim kurulu üyelerimizin tümünün kapımız ve telefonlarımız 24 saat boyunca açıktır. Tüm dert ve sorunlarınızı bizlere bildirmenizi önemle rica ederim. Genel kurul toplantımıza katılarak bizleri desteklediğiniz için sonsuz teşekkür ederim.” dedi.
“ESNAF VE SANATKÂRIN DAYANACAK GÜCÜ KALMADI”
Esnaf ve sanatkârın içerisinde bulunduğu zorlu durumu dile getiren Karnıbüyük şöyle konuştu: “Pazartesi günü Kocatepe Gazetesi’nde yayınlanan bir demeç verdim. Afyonkarahisar’daki tüm esnaf ve sanatkârımız için bu açıklamayı yaptım. Üretimini elektrikle yapan esnaf için. İmalathanelerinde elektrik kullanmak durumunda olan esnaf ve sanatkâr için bu açıklamayı yaptım. Bu elektrik fiyatları tüm esnaf ve sanatkârımıza ek bir yük getirmektedir. Elektrik fiyatları çok fazladır. Sayın Cumhurbaşkanımız iki gün önce fiyatta indirim yapılacağını açıkladı. 150 kilowatlık kullanım 210 kilovata yükseltildi. Ama bu durum esnaf ve sanatkâr yararına birşey sağlamadı. Bu kürsüden şunu rica ediyorum; Ekonomiyi düzeltin, ekonomiyi düzeltin, ekonomiyi düzeltin. Elektrik fiyatlarını düşürün, elektrik fiyatlarını düşürün, elektirik fiyatlarını düşürün. Esnaf ve sanatkârımızın dayanacak gücü kalmamıştır.”
ODA YÖNETİM KURULU
ÜYELERİNE PLAKETLİ VEFA
Oda Başkanı Hüseyin Karnıbüyük, 23 yıl boyunca esnaf ve sanatkara birlikte hizmet verdiği yol arkadaşlarına plaket vererek teşekkür etti. Plaket alan isimlerden Niyazi Sevim’e küresel salgın tedbirleri sürecinde verilemeyen ‘Yılın Ahisi’ şiltide takdim edildi. Genel kurul toplantısına katılan Oda Başkanları; Ömer Nasuhi Alpaydın’a, İlyas Tarım’a, Adem Yavuz’a, Ahmet Çakır’a, Orhan Atam’a, Osman Ay’a, Halil Serim’e, Ahmet Arslan’a, Bekir Önder’e, Fatih Çakır’a, Veli Karatepe’ye, Hakan Çağlayan’a, Uğur Türk’e, İsmail Çoban’a plaketleri verildi.
KARNIBÜYÜK YENİDEN BAŞKAN
Altıncı dönem Oda Başkanlığına seçilen Hüseyin Karnıbüyük’ün listesinde yönetim kurulu üyeliklerine: Hayri Şahin, Ahmet Sevimli, Abdullah Soytekin, Murat Akgün, Mustafa Sevim ve Mustafa Türk seçildi. Denetim kurulu üyeliklerine: Levent Cantaş, Fatih Doğan ve Osman Nuri Alpaydın seçildi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme