Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karnesini alan Özdilek’e

Karnesini alan Özdilek’e

Çocukların eğlence merkezi Game Factory, yarıyıl tatiline özel hazırladığı kampanyayla minik ziyaretçilerini mutlu edecek

 

Kampanya kapsamında Game Factoryoyun kartlarına yapılacak her 50 TL ve katları tutarındaki yüklemeyle yüklenilen miktar kadar hediye puan kazanılacak. Böylece minikler, oyun alanında daha çok keyifli vakit geçirebilecek. Çocukların tatil boyunca eğlenceye doyacakları Game Factory’nin hediye puan kampanyası, ÖzdilekPark Bursa Nilüfer, ÖzdilekPark İstanbul, ÖzdilekPark Antalya, Afyonkarahisar, Özdilek Bursa, Bursa Geçit, Gemlik, İnegöl, Kaplıkaya, Düzce, Eskişehir, İzmir, Kocaeli,Manisa Turgutlu, Uşak, Yalova şubelerinde geçerli olacak. 17-26 Ocak tarihlerinde Game Factory eğlence merkezinde ziyaretçilerin her 50 TL ve katlarındaki yüklemeleri karşılığında, yüklenilen miktar kadar miniklere hediye verilecek. Kampanya, Özdilek Kocaeli şubesinde ise 28 Ocak tarihine kadar devam edecek.
KARNESİ ALAN GAME FACTORY’E…
İçerisinde atlıkarıncadan dönme dolaba, çarpışan arabadan langırta, basket atış parkurundan atariye kadar birçok oyun aracı bulunan Game Factory eğlence merkezinin çocukları mutlu edecek kampanyası aynı zamanda ebeveynlerin de yüzünü güldürecek.