• Haberler
  • Spor
  • Karmaların maçları devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Karmaların maçları devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Afyonkarahisar'a verilen Bölge Karmaları Futbol Turnuvası devam ediyor. İlk gün oynanan ilk maçların ardından ikinci günde de maçlar devam etti. İlk gün oynanan açılış maçlarında Sakarya Karması Diyarbakır Karması'nı 1-0'lık skorla geçmişti. Diğer maçta ise Bursa Karması Malatya Karması'na 2-1 mağlup olmuştu. İlk gün maçlarında 17.00'de başlayan karşılaşmalarda ise Kayseri Karması [&hellip]

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Afyonkarahisar’a verilen Bölge Karmaları Futbol Turnuvası devam ediyor. İlk gün oynanan ilk maçların ardından ikinci günde de maçlar devam etti. İlk gün oynanan açılış maçlarında Sakarya Karması Diyarbakır Karması’nı 1-0’lık skorla geçmişti. Diğer maçta ise Bursa Karması Malatya Karması’na 2-1 mağlup olmuştu. İlk gün maçlarında 17.00’de başlayan karşılaşmalarda ise Kayseri Karması ile Adana Karması karşı karşıya geldi. İki ekipte birer gol bulunca karşılaşma 1-1’lik skorla tamamlandı. Erzurum/Van Karması ile Samsun Karması’nın mücadelesinde de ekipler buldukları birer golle maçtan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. İlk günün son maçında da İzmir karması Antalya Karması’yla karşılaştı. Bu maçtan da iki ekip 1-1’lik eşitlikle ayrıldı.
İkinci gün maçlarında ise İzmir Karması ile Diyarbakır Karması karşı karşıya geldi. İlk yarıda bir gol bulan İzmir Karması ikinci yarıda ikinci gol için yüklendi fakat aradığı gole ulaşamadı. Diyarbakır Karması ise ikinci yarıda bulduğu golle durumu eşitledi ve yakaladığı öne geçme fırsatlarını kullanamadı. İzmir ile Diyarbakır Karmaları’nın maçının sonunda da 1-1’lik eşitlik oluştu.
İkinci maçlarında Adana Karması ile Trabzon Karması karşı karşıya geldi. Adana Karması futbol takımı ilk yarıda bulduğu iki golle öne geçerken işi ilk yarıda bitiren ekip oldu. İkinci yarıda gol bulmak için yüklenen Adana Karması aradığı gole ulaşamadı. Trabzon Karması ise ilk yarıda kalesinde gördüğü gollere cevap veremeyince maç 2-0 Adana Karması üstünlüğü ile tamamlandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme