Karma resim sergisi beğeni topladı

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin hayallerini çizdiği 60 resim, 12-13 Haziran tarihlerinde Park Afyon AVM'de halka açık olarak sergilendi.Serginin açılışında konuşan Okul Müdürü Nihat Selek ve TED Koleji Müdürü Muhittin Özaşkın, sanatın eğitime katkısının öneminden bahsederek öğrencileri, öğretmenleri tebrik ettiler. Okul Müdürü Nihat Selek serginin öğrencilerin kişisel becerilerinin gelişmesi, özgüvenlerinin artması [&hellip]

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin hayallerini çizdiği 60 resim, 12-13 Haziran tarihlerinde Park Afyon AVM’de halka açık olarak sergilendi.
Serginin açılışında konuşan Okul Müdürü Nihat Selek ve TED Koleji Müdürü Muhittin Özaşkın, sanatın eğitime katkısının öneminden bahsederek öğrencileri, öğretmenleri tebrik ettiler. Okul Müdürü Nihat Selek serginin öğrencilerin kişisel becerilerinin gelişmesi, özgüvenlerinin artması ve sosyalleşmeleri açısından önemli olduğunu belirterek, katkı sunanlara izlemeye gelen öğretmen, öğrenci ve veliler teşekkür etti.
Görsel Sanatlar Öğretmeni Rahime Büyüksolak’da katılımcılara teşekkür ederek, eserler hakkında bilgi verdi.

Bakmadan Geçme