• Haberler
  • Genel
  • Kariyer Günleri sona erdi – Kocatepe Gazetesi

Kariyer Günleri sona erdi – Kocatepe Gazetesi

Dinar MYO tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen 'Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri' etkinliğinde konuşan Dinar MYO Müdürü Doç. Dr. İbrahim Balık, kariyer günlerini düzenlemekteki amacın, öğrencilere mesleki beceriler katmak ve çalışma hayatına daha hazır hale getirmek olduğunu söyledi Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen 'Kariyer ve Kişisel Gelişim [&hellip]

Kariyer Günleri sona erdi

Dinar MYO tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen “Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri” etkinliğinde konuşan Dinar MYO Müdürü Doç. Dr. İbrahim Balık, kariyer günlerini düzenlemekteki amacın, öğrencilere mesleki beceriler katmak ve çalışma hayatına daha hazır hale getirmek olduğunu söyledi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen “Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri” etkinliği, 11-12 Aralık 2014 tarihlerinde gerçekleştirildi.
Dinar IYAŞ Park Sinema Salonunda düzenlenen etkinliğin açılış programına Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Garnizon Komutanı Mutlu Tokmak, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım’ın yanı sıra ilçe protokol üyeleri ile öğretim elemanı ve öğrenciler katıldı.
“ETKİNLİK 3 ANA
TEMADAN OLUŞUYOR”
Açılış konuşmalarında söz alan Dinar MYO Müdürü Doç. Dr. İbrahim Balık, etkinliğin dördüncüsünü düzenlemekten çok büyük bir mutluluk duyduklarını belirtti. Kariyer günlerini düzenlemekteki amacın, öğrencilerine mesleki beceriler katmak ve çalışma hayatına daha hazır hale getirmek olduğunu ifade eden Balık, “Etkinliğimizde 3 ana tema var. Öğrencilerimiz, akademik camiadan hocalarımız ve işadamlarımız. Bu üç grubu bir araya getirerek bir birlerine çok şeyler katacağına inanıyoruz” dedi.
“ATATÜRK İLKELERİNE
BAĞLI KALIN”
Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar MYO’nun son yıllarda çok büyük bir ivme kazandığına dikkat çekerek, öğrencilerin topluma bir şeyler verebilmeleri adına etkinliğin öneminin büyük olduğunu söyledi. Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin ise öğrencilere nasihatlerde bulunduğu konuşmasında “Hayatta kariyeriniz ne olursa olsun, Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyete bağlı olarak yaşamlarınıza devam ediniz” dedi. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği olanları kutlayan AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım tarafından katkıda bulunan kurum ve kuruluş temsilcilerine birer plaket takdim edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme