Kardeşlik için ortak akıl şart

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Temsilciliği’ni ziyaret etti. Demirkırkan, ülkenin vatanseverler ile vatansever olmayanlar ayrımına geldiğini söyledi Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Temsilcisi İbrahim Yiyit’i ziyaret etti. Ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel [&hellip]

Kardeşlik için ortak akıl şart

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Temsilciliği’ni ziyaret etti. Demirkırkan, ülkenin vatanseverler ile vatansever olmayanlar ayrımına geldiğini söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Temsilcisi İbrahim Yiyit’i ziyaret etti. Ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel ile MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı da hazır bulundu.
Ziyaretlerinin Ege Üniversitesi’nde çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu nedeniyle taziye amacını taşıdığını belirten Demirkırkan, “Ülkede analar ağlamayacak denildi. Fırat’ın annesi, öldürülen Özgecan’ın annesi, düşen uçaklarımızda şehit olan pilotların annesi ağlıyor. Ölüm, ülkemizin gündemi hâline geldi” dedi.
ORTAK NOKTA VATAN
Türkiye’nin yol ayrımına geldiğini söyleyen Demirkırkan, “Türkiye, vatanseverler ile vatansever olmayanların ayrımına geldi. Biz vatanseverler safındayız. Ortak noktamız vatn. Bu topraklarda kardeşliği sürdürmemiz için ortak akla ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.
MURAT ARISOY

Bakmadan Geçme