'Kardeşliğin ihyası için durmadan çalışacağız'

Eğitim-Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkan Vekili Mustafa Arslan, teşkilatın tevdi ettiği Şube Başkan adaylığına yönelik çalışmaları aralıksız sürdürdüğünü açıkladı.'TEVECCÜH GÖRMEKTEN MUTLUYUZ'Şube Başkanlığı görevine aday gösterilmesi ile ilgili çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Mustafa Arslan, 'Bu kapsamda Sandıklı, Kızılören ve Hocalar ilçelerimize ziyaret gerçekleştirdik. İlçe teşkilatlarımız ve üyelerimizle bir araya geldik. İstişarelerde bulunarak, kongre süreci ve yeni [&hellip]

Eğitim-Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube Başkan Vekili Mustafa Arslan, teşkilatın tevdi ettiği Şube Başkan adaylığına yönelik çalışmaları aralıksız sürdürdüğünü açıkladı.
“TEVECCÜH GÖRMEKTEN MUTLUYUZ”
Şube Başkanlığı görevine aday gösterilmesi ile ilgili çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Mustafa Arslan, “Bu kapsamda Sandıklı, Kızılören ve Hocalar ilçelerimize ziyaret gerçekleştirdik. İlçe teşkilatlarımız ve üyelerimizle bir araya geldik. İstişarelerde bulunarak, kongre süreci ve yeni dönemle ilgili ilçe teşkilatlarımızı ve üyelerimizi bilgilendirdik. Teşkilatımızın ortak adayı olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.  İlçelerimizde, üyelerimiz ve ilçe teşkilatlarımız tarafından yoğun bir katılım ve büyük bir teveccühle karşılanmaktan memnuniyet duyuyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizi de ziyaret ediyoruz. İlçelerimizde ki üyelerimizle toplantılar gerçekleştirdik. Vites büyüterek yürünecek yeni dönemin inşası, kardeşliğin ihyası için çalışıyoruz” dedi.
“SENDİKAMIZI YENİ HEDEFLERE TAŞIYACAĞIZ”
“Teşkilatımızın ve kardeşliğimizin omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun idrakindeyiz” diyen Arslan sözlerine şöyle devam etti:
“Bu idrakle yeni dönemin inşası ve kardeşliğimizin ihyası için durmadan, yorulmak nedir bilmeden çalışmaya devam ediyoruz. Rabbimiz, adımlarımızı bereketlendirdi. Şu anan değin 11 ilçemizi, merkez ilçede 130 civarında okulu, kurumumuzu ziyaret ettik, kardeşlerimizle buluştuk. Yıllardır yaptığımız çalışmalarımız neticesinde, rakiplerimizi katlayan rakamlarla fark attık yetkili olduk, birilerinin başını döndürecek kadar etkili olduk, rakiplerimizin bile reddedemeyeceği marka olduk. Birlikte güzel işler yaptık, Türkiye’de örnek gösterilen projelere imza attık. Yetkinin, etkinin, gücünün zirvesinde olan sendikamızı,  yeni hedeflere, yeni ufuklara taşımanın heyecanıyla birlikteyiz.”

Bakmadan Geçme