Kardeşlerim Hangi İlçede Çekiliyor?

ATV ekranlarının uzun soluklu yapımlarından olan 'Kardeşlerim' dizisinin çekimlerinin nerede yapıldığı merak ediliyor. Peki, 'Kardeşler' dizisi nerede çekiliyor?

ATV ekranlarının uzun soluklu yapımlarından olan “Kardeşlerim” dizisi Türkiye’de reyting rekorları kırmaya ve izleyiciler tarafından merakla takip edilmeye devam ediyor. 2021 yılından itibaren yayın hayatını sürdüren dizinin çekimlerinin nerde yapıldığı binlerce izleyici tarafından sorgulanıyor. “Kardeşlerim” dizisinin çekimlerinin nerede yapıldığını sizler için araştırdık.

20 Şubat 2021 tarihinde yayımlanmaya başlayan ve yapımcılığını NGM üstlendiği, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı, senaryosu Gül Abus Semerci tarafından kaleme aldığı  “Kardeşlerim” dizisinde, dram, gençlik ve romantik türlerinde; hayatın karşılarına çıkardığı tüm sorunların üstesinden birlikte gelmeye çalışan, her şeye rağmen kopmayıp birbirlerinden güç alan dört kardeşin yaşadıkları zorlukları ve aşklarını işlemektedir.

KARDEŞLERİM HANGİ İLÇEDE ÇEKİLİYOR?

Başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Simge Selçuk, Ahu Yağtu, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun’un rol aldığı dizinin çekimleri, İstanbul’un çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilmektedir. Özellikle Fatih’te çekimleri yapılan dizideki mekânlardan biri Ataman Koleji için Eyüpsultan’daki Özel Kemerburgaz Bilim Okulu kullanılmaktadır.

KARDEŞLERİM DİZİSİ OYUNCU KADROSU ŞE ŞEKİLDE:

Celil Nalçakan

Cüneyt Mete

Simge Selçuk

Yiğit Koçak

Su Burcu Yazgı Coşkun

Ahu Yağtu

Fadik Sevin Atasoy

Halit Özgür Sarı

Bakmadan Geçme