• Haberler
  • Genel
  • Kardeş şehirle ilişkiler gelişecek – Kocatepe Gazetesi

Kardeş şehirle ilişkiler gelişecek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın kardeş şehri Hamm’ın Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann, şehrin idarecileri ile bir araya geldi Hamm Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann, Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi ile Afyon Kocatepe Üniversitesi’ni ziyaret etti. Petermann, ilk ziyaretini Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a yaptı.Belediye girişinde Başkan Çoban ve Başkan Yardımcıları tarafından karşılanan Petermann ve beraberindekiler daha sonra Başkanlık Makamına geçti. [&hellip]

Kardeş şehirle ilişkiler gelişecek

Afyonkarahisar’ın kardeş şehri Hamm’ın Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann, şehrin idarecileri ile bir araya geldi

Hamm Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann, Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi ile Afyon Kocatepe Üniversitesi’ni ziyaret etti. Petermann, ilk ziyaretini Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a yaptı.
Belediye girişinde Başkan Çoban ve Başkan Yardımcıları tarafından karşılanan Petermann ve beraberindekiler daha sonra Başkanlık Makamına geçti. 30 Mart seçimlerinin ardından Afyonkarahisar’da üst üste ikinci kez Belediye Başkanı seçilen Burhanettin Çoban’ı tebrik eden Petermann hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Çoban’da yakın zaman içinde yapılan seçimlerde Hamm Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Petermann’ı kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.
AfyonkarahisarBelediye Başkanı Burhanettin Çoban, Hamm Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann’ı Vali Hakan Yusuf Güner ile tanıştırdı. Başkan Petermann’ın Vali Güner’e yaptığı ziyarete eşlik eden Başkan Çoban, kardeş şehir ilişkileri hakkında bilgi verdi. Petermann’la tanışmaktan duyduğu memnuniyeti kaydeden Vali Güner, kardeş şehir ilişkilerinin önemine çekti. Vali Güner, konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
İŞBİRLİĞİ DEVAM EDİYOR
Hamm heyetinin son ziyareti Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak oldu. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ında eşlik ettiği ziyarette Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak, üniversitenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Karşılıklı iyi niyet dileklerinin dile getirildiği ziyarette AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, üniversite olarak Almanya ile işbirliği çalışmalarının artarak devam ettiğini belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme