'Kardeş Kal Afyon'a teşekkür – Kocatepe Gazetesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünürü Orhan Uzuner öncülüğünde Türkiye genelinde kurulan ve olası bir darbe harekatı anında, toplumu bilgilendirmek, uyarmak ve harekete geçirmek amacıyla kurulan 'Kardeş Kal Türkiye' Platformu üyeleri hafta sonunda Afyonkarahisar'da bir araya geldiler.Kardeş Kal Türkiye Genel Başkanı Orhan Uzuner başkanlığında geçtiğimiz cumartesi günü Korel Termal'de düzenlenen toplantıya Kardeş Kal Türkiye Gurubu'nun ilçe [&hellip]

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünürü Orhan Uzuner öncülüğünde Türkiye genelinde kurulan ve olası bir darbe harekatı anında, toplumu bilgilendirmek, uyarmak ve harekete geçirmek amacıyla kurulan “Kardeş Kal Türkiye” Platformu üyeleri hafta sonunda Afyonkarahisar’da bir araya geldiler.
Kardeş Kal Türkiye Genel Başkanı Orhan Uzuner başkanlığında geçtiğimiz cumartesi günü Korel Termal’de düzenlenen toplantıya Kardeş Kal Türkiye Gurubu’nun ilçe ve mahalle temsilcileri katıldılar. Olası bir darbe harekatı ya da bir kalkışma anında halkı haberdar edip, meydanlara sevk etme amacıyla yapılan ve yapılması gereken çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Genel Başkan Orhan Uzuner, Afyonkarahisar’da bu konuda yapılan çalışmalar hakkında da bilgi edindi. Kardeş Kal Türkiye’nin Afyonkarahisar sorumlusu Mustafa Demirhüyük’ten çalışmalar hakkında bilgi alan Uzuner, Afyonkarahisar’da kısa sürede yapılan çalışmalar ve yapılanma için emeği geçenlere teşekkür etti.
Kardeş Kal Türkiye’nin Afyonkarahisar sorumlusu Mustafa Demirhüyük ise, “Son derece verimli ve samimi bir toplantı gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımızda büyük desteklerini gördüğümüz Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban’a ve bizleri onurlandıran Genel Başkanımız Sayın Orhan Uzuner’e şükranlarımızı sunuyorum” dedi.
KARDEŞ KAL TÜRKİYE’NİN AMACI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünürü Orhan Uzuner öncülüğünde 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından hayata geçirilen proje kapsamında Türkiye genelinde sivil toplum yapılanmasına gidilerek, olası bir kalkışma ya da darbe girişiminde halkı radyo, davul, düdük, siren, telefon, megafon gibi araçlarla bilgilendirip meydanlara sevk etme amacı taşınıyor. Grup olağanüstü durumlarda taşınabilir ve sabit enerji üreten ve/veya depolayan ekipmanlar ile iletişim, ışık, ses ve görüntü almayı da amaçlıyor.

Bakmadan Geçme