Karayollarına 530 milyon liralık yatırım

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’ın karayollarına büyük yatırım yapıldığını belirtti Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Afyonkarahisar'da başlattığı karayolu çalışmaları çerçevesinde 536 milyon 532 bin liralık yatırım gerçekleştirdi.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Veysel Eroğlu, sadece Bakanlığının değil diğer bakanlıkların da Afyonkarahisar'a büyük yatırımlar yaptığını ifade ederek 'Roma’nın bir girişi bir çıkışı [&hellip]

Karayollarına 530 milyon liralık yatırım

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’ın karayollarına büyük yatırım yapıldığını belirtti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Afyonkarahisar’da başlattığı karayolu çalışmaları çerçevesinde 536 milyon 532 bin liralık yatırım gerçekleştirdi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Veysel Eroğlu, sadece Bakanlığının değil diğer bakanlıkların da Afyonkarahisar’a büyük yatırımlar yaptığını ifade ederek “Roma’nın bir girişi bir çıkışı var. Bizim hükümetimiz döneminde ‘Bütün yollar Roma’ya değil, Afyonkarahisar’a çıkmaya’ başladı. Türkiye’de en çok bölünmüş yol yapılan şehirlerarasında Afyonkarahisar var. Türkiye’nin ve Afyonkarahisar’ın yolları Afyonkarahisar kaymağı gibi oldu” dedi.
BİRÇOK YOL İYİLEŞTİRİLDİ
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından başlatılan karayolları çalışmalarında 159 km’lik karayolunun 123 km’sinin tamamlanarak Afyonkarahisarlıların hizmetine sunulduğu bildirildi. Karayolları çalışmaları kapsamında; toplam uzunluğu 69 km olan Sandıklı-Keçiborlu Yolu ve toplam uzunluğu 55 km olan BY standardındaki Dinar- Dazkırı Yolu’nun 47 km’si de 2003 yılından önce aşınma seviyesinde tamamlandı.
Ayrıca, toplam uzunluğu 35 km olan Afyon-Uşak Ayrımı- Sandıklı Köprülü Kavşağı ve Afyon- Gazlıgöl- Kırka Yollarıda (Afyon-Çayırbağı arası) 2013 yılı sonu itibari ile 7 km’si BY-BSK olarak tamamlandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme