• Haberler
  • Siyaset
  • 'Karayolları Bölge Müdürlüğü istiyoruz' – Kocatepe Gazetesi

'Karayolları Bölge Müdürlüğü istiyoruz' – Kocatepe Gazetesi

MHP İl Başkanlığı'nın haftalık basın toplantıları devam ediyor. Üst kurul delegelerinin de bulunduğu toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz, Afyonkarahisar'a Karayolları Bölge Müdürlüğü istediklerini vurguladı.Toplantının ilk gündem maddesinde Afrin'de savaşan askerlere dua eden Başkan Karagöz, 'Evlatlarımız orada can veriyor, can alıyor, bizler de burada günlük hayatlarımıza devam ediyoruz. Allah onlardan razı olsun. Dün yine [&hellip]

MHP İl Başkanlığı’nın haftalık basın toplantıları devam ediyor. Üst kurul delegelerinin de bulunduğu toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz, Afyonkarahisar’a Karayolları Bölge Müdürlüğü istediklerini vurguladı.
Toplantının ilk gündem maddesinde Afrin’de savaşan askerlere dua eden Başkan Karagöz, “Evlatlarımız orada can veriyor, can alıyor, bizler de burada günlük hayatlarımıza devam ediyoruz. Allah onlardan razı olsun. Dün yine Savaş Ünlü gazimize ziyarette bulunduk. Kendisine acil şifalar diliyorum” dedi.
Ülkelerin ve insanların özellikle kargaşaya meydan vermemeleri gerektiğine dikkat çeken Karagöz, “İnsanlar, ülkeler kendilerine çok dikkat etmeli. Savaşa, iç savaşa sebebiyet verecek hareketlere girmemeleri hele hele İslam ülkeleri biraz daha kendilerine dikkat etmeli. Kendi ülkelerinin güvenliği için ülke bütçesinden İsviçre bankalarına para yatıran ülkeler var. Irak 150 milyar dolar, Suudi Arabistan 100 milyar dolar, Libya Kaddafi Dönemi 160 milyar dolar, Suriye Esat Dönemi 180 milyar dolar. Devletler paraya el koyup, hortumluyor. Kendi güvenliğiniz için yaptığınız hareketler neticesinde başka birilerinin eline güç veriyorsunuz. Buradan çıkarılması gereken ders İslam ülkeleri kendi aralarında kenetlenmeli. Demokrasi getireceğiz diye kan ve gözyaşı getiren ülkelere değil” ifadesine yer verdi.
“HAYATIMIZ ONLARA EMANET”
Tıp Bayramı’nı gündeme alan Başkan Karagöz, “Ben tıp camiasında çalışan tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutluyorum. Allah onlardan razı olsun. Hayatımız onlara emanet. Atatürk’ün söylediği gibi ‘beni Türk hekimlerine emanet ediniz’ diyor. İlimizde de sağlık alanındaki  personel eksikliği sorununu da hepimiz biliyoruz. İnşallah memleketimizdeki eksik olan tıpçıların ve personellerin tamamlanmasıyla da sağlıklı günler yaşarız” şeklinde konuştu.
“AFYON 3 BİN KİLOMETRE
YOL AĞINA SAHİP”
1979 yılında Afyon’da Karayolları Bölge Müdürlüğü kurulduğunu, 12 Eylül 1980 darbesi ile de Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün kaldırıldığını söyleyen Karagöz, “O tarihten bugüne Afyon beş tane bölgenin arasında kalmış 2., 3., 4., 13. ve 14. bölgelerinin arasında sıkışmış halde yaşıyor. Bizim en yakın bölge olan sınırımızda 225 kilometre toplamda da diğer bölgelere baktığımız zaman 300 kilometreye yakın mesafelerde olan dolayısıyla sıkıntı yaşayan bir iliz. Afyon 300 kilometre çapında mesafelerde olan ve 3 bin kilometre bir yol ağına sahip olan bir bölgedir. Dolayısıyla Afyon’da Karayolları Bölge Müdürlüğü kurulmasında fayda görüyoruz. Bunun sebebi de malum tüm yolların kesiştiği bölgedir. Afyon, kuzeyi güneye, doğuyu batıya bağlayan önemli bir noktadır.Bu kesişme noktasında da mutlaka Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün kurulması iyi olacaktır” diye konuştu.
“BAHÇELİ’NİN YANINDAYIZ”
MHP Genel Merkez Kongresi hakkında bilgi veren Başkan Karagöz, “18 Mart 2018 Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Merkezinin Kongresi. Burada bulunan 14 arkadaşım benimle beraber Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nin kongre delegesi. Afyon’daki tüm teşkilatlarımız, ilçelerimiz, il teşkilatımız ve üst kurul delegelerimizle beraber biz hepimizde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin yanındayız. Onun ağzından çıkacak bir tane cümleye bakarız. Her zaman onun destekçisiyiz. İnşallah Pazar günü genel merkezimizin kongresini kazasız belasız atlatır bundan sonra ülkenin gündemiyle alakalı gündem yaratmaya ve devlete yön vermeye devam ederiz” dedi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme