• Haberler
  • Gündem
  • “Karayolları ağaçlandırmaları, teşkilatımızın vitrini” – Kocatepe Gazetesi

“Karayolları ağaçlandırmaları, teşkilatımızın vitrini” – Kocatepe Gazetesi

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Afyonkarahisar’ı ziyaret etti. Karacabey’i Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel, İşletme Müdürü Esat Şimşek, Fidanlık Müdürü Mutlu Tepe, Tıbbi Bitkiler Merkezi Müdürü Emel Yıldız ve personel karşıladı. İşletme Müdürlüğü’nde yapılan toplantıda, İşletme Müdürü ve Fidanlık Müdürü sunum yaptı ve çalışmaları anlattı.ORMANCILIK GÖNÜL İŞİDİRÇalışmalar hakkında bilgi alan Orman Genel Müdürü Genel [&hellip]

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Afyonkarahisar’ı ziyaret etti. Karacabey’i Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel, İşletme Müdürü Esat Şimşek, Fidanlık Müdürü Mutlu Tepe, Tıbbi Bitkiler Merkezi Müdürü Emel Yıldız ve personel karşıladı. İşletme Müdürlüğü’nde yapılan toplantıda, İşletme Müdürü ve Fidanlık Müdürü sunum yaptı ve çalışmaları anlattı.
ORMANCILIK GÖNÜL İŞİDİR
Çalışmalar hakkında bilgi alan Orman Genel Müdürü Genel Müdürü Bekir Karacabey, kendisi de bir konuşma yaparak çalışma ilkelerini anlattı. Ormancılık mesleğinin gönül işi olduğunu vurgulayan Genel Müdür Karacabey “Teknoloji ilerliyor işimiz de artıyor. Ama inanın dün bundan daha kolay değildi.  Bu ağır çalışma tempomuzun karşılığı, bir gün diktiğiniz fidanları orman olarak görmektir. Özellikle gençlere tavsiyem bütün çalışmalarınızda adaletten ayrılmayınız. Yaşadığınız ve çalıştığınız yerler her an misafir gelecekmiş gibi temiz ve bakımlı olsun. Ormancılık çalışmalarımızla aslında vatan toprağını korumuş oluyoruz. Karayolları ve sosyal ağaçlandırmalarımız ise teşkilatımızın vitrini. Bu çalışmaları önemsiyoruz” dedi.
Daha sonra Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Merkezi’ne geçildi. Merkezin Müdürü Emel Yıldız sunum eşliğinden kuruluşundan bu yana geçen süreci ve çalışmaları özetledi. Çevreci yeşil bina olma özelliği taşıyan merkezi gezen Genel Müdür Bekir Karacabey, yetiştirilen bitki ve buradan elde edilen tıbbi ve aromatik ürünleri inceledi.

Bakmadan Geçme