Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karavancılar “İnfo Tur” ile Frig Vadisi’ni gezecekler

Karavancılar “İnfo Tur” ile Frig Vadisi’ni gezecekler

Afyonkarahisar’da alternatif turizm çeşitlerinden kamp ve karavancılığı geliştirmek için Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in himayesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği işbirliğinde İhsaniye Ayazini Kırsal Turizm Köyü’nden başlayan “İnfo Tur” programı gerçekleştirilecek

 

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, karavancıların “İnfo Tur” programını hafta sonu (3-4 Ekim) tarihlerinde gerçekleştireceklerini söyledi.
KARAVANLARLA KORTEJ
YAPILACAK, TARİHİ VE KÜLTÜREL MEKANLAR GEZİLECEK
Karavancıların bugün (dün) İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü hizmet binası bahçesinde toplandıklarını kaydeden İl Müdürü Mehmet Tanır “İnfo Tur” programı hakkında detaylı bilgiler vererek, “Cumartesi günü (bugün) saat 10.00’da Afyonkarahisar şehir merkezinde karavanlarla gerçekleştirilecek kortej sonrasında Frigya Ayazini Kırsal Turizm Köyü’nde konaklanacak alana geçilecek. Ardından karavancılara Ayazini Köyü, Bayramaliler, antik yol ve Sarıcaova yakınlarındaki Kolankaya Şehitliği gibi tarihi yerler gezdirilecek. Ekibe Gazlıgölün şifalı sularını deneyimleme fırsatı sunulacak. Ertesi gün Emirdağ ve Amorium Antik Kenti, Seydilerdeki Kırkinler Örenyeri gibi yerler ziyaret ettirilecek. Karavancılarımızın Pazartesi günü ilimizden ayrılmasıyla “Info Tur” sona erecek.” dedi.
İl Müdürü Tanır, programa katkı veren İhsaniye Kaymakamlığına, Emirdağ Kaymakamlığına, Emirdağ Belediyesi’ne, İl Özel İdaresi’ne, Ayazini muhtarlığına ve Grand Özgül Termal’e teşekkür etti.
>> Kocatepe Haber Merkezi