Karatenin 'en'leri Afyon'dan çıkacak

Okul Sporları Karate Grup müsabakaları Afyonkarahisar'ın ev sahipliğinde 26 Mart'ta başlayacak ve 27 Mart'ta tamamlanacak   26 Mart'ta saat 09.00'da sporun merkezi olan Afyonkarahisar'ın ev sahipliğinde Çiğiltepe Spor Salonu'nda başlayacak olan Okul Sporları Karate Grup müsabakaları 27 Mart'ta da sona erecek. KAZANAN GRUPLAR TÜRKİYE FİNALLERİ'NE GİDECEK 48 hakemin görev alacağı müsabakalarda kazanan gruplar Türkiye Finalleri'ne [&hellip]

Okul Sporları Karate Grup müsabakaları Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde 26 Mart’ta başlayacak ve 27 Mart’ta tamamlanacak

26 Mart’ta saat 09.00’da sporun merkezi olan Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde Çiğiltepe Spor Salonu’nda başlayacak olan Okul Sporları Karate Grup müsabakaları 27 Mart’ta da sona erecek.
KAZANAN GRUPLAR TÜRKİYE FİNALLERİ’NE GİDECEK
48 hakemin görev alacağı müsabakalarda kazanan gruplar Türkiye Finalleri’ne gitmeye hak kazanacak. spor şehri Afyonkarahisar ila birlikte karşılaşmalara; Karaman, Konya, Eskişehir, Isparta, Antalya, Denizli, Muğla, Manisa, Aydın, Uşak, Kütahya, Bilecik, Bursa ve Aksaray illerinden 335 sporcu katılacak.
Karşılaşmalarda karate küçükler, yıldızlar kız ve erkek kategorilerinde yapılacak.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de müsabakalara katılacak sporculara başarılar dileyerek, Afyonkarahisar halkını da karşılaşmalara davet etti.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme