• Haberler
  • Spor
  • Karatecilerimiz Milli Takım'da – Kocatepe Gazetesi

Karatecilerimiz Milli Takım'da – Kocatepe Gazetesi

Antalya'da Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası yapıldı. 54 ilden 2 bin 600 sporcunun katıldığı şampiyonada Afyonkarahisar'ı 24 karateci temsil etti. Nefes kesen müsabakalar sonunda kumite 49 kilogramda Hazel Balık ikinci, 50 kilogramda Mehmet Tür ikinci, 44 kilogramda Türkan Ayel üçüncü, Kata dalında ise Feride Yavuz ve Melek Gültekin üçüncü oldu.Türkiye şampiyonasında ilk üçe girmeyi [&hellip]

Antalya’da Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası yapıldı. 54 ilden 2 bin 600 sporcunun katıldığı şampiyonada Afyonkarahisar’ı 24 karateci temsil etti. Nefes kesen müsabakalar sonunda kumite 49 kilogramda Hazel Balık ikinci, 50 kilogramda Mehmet Tür ikinci, 44 kilogramda Türkan Ayel üçüncü, Kata dalında ise Feride Yavuz ve Melek Gültekin üçüncü oldu.
Türkiye şampiyonasında ilk üçe girmeyi başaran Afyonkarahisarlı karateciler Hazer Balık, Mehmet Tür, Türkan Ayel, Feride Yavuz ve Melek Gültekin’in Mayıs ayının ilk haftasında yapılacak olan Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecekler.

Bakmadan Geçme