• Haberler
  • Genel
  • Karatecilerimiz madalyaları topladı – Kocatepe Gazetesi

Karatecilerimiz madalyaları topladı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'ı karatede temsil eden kulüplerden Şampiyonlar Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Şampiyonası'ndan madalyalarla döndü Türkiye Karate Federasyonu'nun faaliyet takviminde yer alan ve Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün desteğiyle 20-22 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Şampiyonasına 52 ilden 1200 sporcu dereceye [&hellip]

Karatecilerimiz madalyaları topladı

Afyonkarahisar’ı karatede temsil eden kulüplerden Şampiyonlar Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Şampiyonası’ndan madalyalarla döndü

Türkiye Karate Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan ve Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteğiyle 20-22 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Şampiyonasına 52 ilden 1200 sporcu dereceye girebilmek için kıyasıya bir mücadele verdi. Ümitler Kata dalında yarışan Selahattin GÜNGEL, yarı finalde şansızlıklar neticesinde finali kaçırırken, üçüncülükte kaldı.
Genç Bayanlar 53 kilogramda yarışan Banu Bakarakaya yarı final maçı berabere bitmesi sonucunda hakem kararıyla yenilerek sikletinde üçüncü oldu.
21 yaş altı 55 kilogram bayan kumite üyemiz Şeyma Güngel, yarıfinal maçında Avrupa ve Dünya Şampiyonu sporcuya yenilerek şampiyonayı üçüncülükle kapattı.
Afyonkarahisar Karate Antrenörleri’nden Mehmet Güngel, “Sonuçlar güzel olsa da hedefimiz Milli takımdı. Daha da iyi çalışarak bunu başaracağız. Tüm sporcularımı ortaya koydukları performanstan dolayı kutluyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme