• Haberler
  • Genel
  • Karatecilerimiz madalya bırakmadı – Kocatepe Gazetesi

Karatecilerimiz madalya bırakmadı – Kocatepe Gazetesi

Osman Evin Büyük Erkekler Ferdi Kata da 2., Büyük Erkekler Takım Katada 2. olurken Selahattin Güngel Ümit Erkekler Kata dalında 1. oldu. Şeyma Güngel Büyük Bayanlar 55 kg 3. Büyük Bayanlar Takım Kumitede 1. olarak Türkeyi’ye beş madalya kazandırdı 1-3 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da düzenenen olan 28. Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvasında ülkemizi temsil etmek için, [&hellip]

Karatecilerimiz madalya bırakmadı

Osman Evin Büyük Erkekler Ferdi Kata da 2., Büyük Erkekler Takım Katada 2. olurken Selahattin Güngel Ümit Erkekler Kata dalında 1. oldu. Şeyma Güngel Büyük Bayanlar 55 kg 3. Büyük Bayanlar Takım Kumitede 1. olarak Türkeyi’ye beş madalya kazandırdı

1-3 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da düzenenen olan 28. Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvasında ülkemizi temsil etmek için, Antrenörlüğünü Mehmet Güngel’in yaptığı Şampiyonlar Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları Osman Evin Büyük Erkekler Ferdi kata da 2. Büyük Erkekler Takım Katada 2. oldu. Selahattin Güngel Ümit Erkekler Kata dalında 1. ve Şeyma Güngel Büyük Bayanlar 55 kg 3. olurken Büyük Bayanlar Takım Kümitede 1. oldu. Mehmet Güngel’in öğrencileri Afyonkarahisar’a ve Türkiye’ye beş madalya kazandırdı.
Türk sporcular, 38 dalda dağıtılan altın madalyaların 29’u kazanırken 28 gümüş, 59 bronz madalya ile genel sıralamanın zirvesinde yer aldı.
Ahmet Cömert Spor Salonu’nda yapılan turnuvada Türkiye ile birlikte Almanya, Azerbaycan, Sırbistan, Hırvatistan, Karadağ, Finlandiya, Afganistan, İngiltere, Suudi Arabistan, Filistin, Irak, Kuveyt ve Ukrayna ülkelerinden 276 bayan, 450 erkek sporcu mücadele etti. Ümit, genç ve büyükler kategorisinde yapılan müsabakalarda 38 dalda madalya dağıtıldı.
Genel sıralamanın zirvesinde yer alan Türkiye, 29 altın, 28 gümüş ve 59 bronz madalya büyük bir başarının altına imza attı. 7 altın, 3 gümüş, 9 bronz madalya kazanan Suudi Arabistan’ın ikinci sırada yer aldığı sıralamanın üçüncü basamağında 1 altın, 2 bronz madalya kazanan Kuveyt yer aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme