Karatecilerimiz Göğsümüzü Kabarttı

Afyonkarahisarlı karateciler, 15-18 Ağustos 2024 tarihlerinde Sivas'ta düzenlenen Türkiye Ümit, Genç, U21 Karate Şampiyonası'ndan madalyalarla dönüyor

İtalya’nın Venedik kentinde yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nın kadrosunu belirlemek amaçlı yapılan bu şampiyonada Afyonkarahisarlı sporcular büyük başarı kazandı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcusu Sultan Sarıgül Ümit Bayanlar kata dalında Türkiye Şampiyonluğunu kazandı; son gün yapılan Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde ise tüm rakiplerini geride bıraktı ve Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı.

Haber

Bu şampiyonada Dinamik Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Tuğba Süngü Genç Bayan Kata’da Türkiye 2’ncisi,  Sandıklı Yıldız Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Elif Süer Ümit Bayan 47 kilogram kumitede Türkiye 3’üncüsü, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü’nden Hayrunnisa Çiğirdik U21 Bayan Kata’da Türkiye 3’üncüsü, Dinamik Gençlik ve Spor Kulübü’nden Beren Karakoç ise Genç Bayan 48 kilogramda bayan kumitede Türkiye 3’üncüsü oldu.

Haber

“İTALYA’DAN MADALYA İLE DÖNECEK”

Antrenörümüz ve Karate il Temsilcisi Mehmet Güngel “Öncelikle bu şampiyonada emeği geçen tüm sporcuları ve antrenörlerimiz Mehmet Koçak, Murat Malak ve Doğan İzzet Yıldız’ı kutluyorum ilimize kazandırdığı madalyalardan ve gayretlerinden Dolayı sporcum Sultan Sarıgül’ün Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olması son derece gurur verici. Allah’ın izniyle de İtalya’nın Venedik kentinde yapılacak olan Dünya Şampiyonasından madalya ile dönecek. Başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın İsmail Hakkı Kasapoğlu olmak üzere, Spor Müdürümüz Sayın Yılmaz Erşen’e Spora ve Gençliği verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber

KASAPOĞLU TEBRİK ETTİ

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, şampiyonada elde edilen başarılarla ilgili yaptığı açıklamada, “Sivas’taki şampiyonada sporcularımızın kazandığı madalyalar ve elde ettikleri başarılar, şehrimizin spor alanındaki gücünü bir kez daha göstermiştir. Sultan Sarıgül’ün Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olması, tüm camiamız için büyük bir onurdur. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, tüm destekçilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Haber

Bakmadan Geçme