• Haberler
  • Spor
  • Karatecilerden Tortop'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Karatecilerden Tortop'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da yaklaşık iki aydır kamp yapan Türkiye Karate Milli Takımı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop'a hayırlı olsun ziyaret gerçekleştirdi. Karate Milli Takımı yeni Spor Kompleksi'nin hayırlı olmasını ve sporcunun her zaman yanında olmasından dolayı teşekkürlerini bildirdi.Karate Milli Takım Antrenörü Mehmet Güngel ile sporcular Mehmet Yakan, Fikret Yılmaz, Osman Evin, Dilara Bozan, Rabia [&hellip]

Afyonkarahisar’da yaklaşık iki aydır kamp yapan Türkiye Karate Milli Takımı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop’a hayırlı olsun ziyaret gerçekleştirdi. Karate Milli Takımı yeni Spor Kompleksi’nin hayırlı olmasını ve sporcunun her zaman yanında olmasından dolayı teşekkürlerini bildirdi.
Karate Milli Takım Antrenörü Mehmet Güngel ile sporcular; Mehmet Yakan, Fikret Yılmaz, Osman Evin, Dilara Bozan, Rabia Küsmüs, Gizem Şahin yaklaşık bir ay daha Afyonkarahisar’da kamp yapacak.
Afyonkarahisar’da kamp yapan Milli Takım 5-8 Mayıs tarihleri arasında Fransa’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’na hazırlıklarını sürdürecek.
Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Dr. Yunus Tortop hazırlık içinde olan Milli takıma Avrupa Şampiyonası’nda başarılar diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme