• Haberler
  • Spor
  • Karatecilerden Balkan derecesi – Kocatepe Gazetesi

Karatecilerden Balkan derecesi – Kocatepe Gazetesi

Karadağ'da gerçekleşen Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Balkan Karate Şampiyonası'na Türkiye'nin yanı sıra Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Makedonya, Kosova, Karadağ, Romanya, Sırbistan ve Slovenya'dan 785 sporcu katıldı. Afyonkarahisarlı sporculardan Ümit bayan kata dalında Ayşe Yılmaz Altın, Genç Bay Kata dalında Selahattin Güngel Bronz madalya kazandı.2-4 Şubat tarihlerinde Rusya/Sochi kentinde yapılacak olan 45. Avrupa [&hellip]

Karadağ’da gerçekleşen Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Balkan Karate Şampiyonası’na Türkiye’nin yanı sıra Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Makedonya, Kosova, Karadağ, Romanya, Sırbistan ve Slovenya’dan 785 sporcu katıldı. Afyonkarahisarlı sporculardan Ümit bayan kata dalında Ayşe Yılmaz Altın, Genç Bay Kata dalında Selahattin Güngel Bronz madalya kazandı.
2-4 Şubat tarihlerinde Rusya/Sochi kentinde yapılacak olan 45. Avrupa Ümit-Genç ve 21 yaş altı Karate şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek olan Ayşe Yılmaz ve Selahattin Güngel deneyimli Antrenör Mehmet Güngel nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.

Bakmadan Geçme