• Haberler
  • Genel
  • Karate maçları ertelendi – Kocatepe Gazetesi

Karate maçları ertelendi – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyo-nası bugün İzmir’de başlayacak. Halkapınar Spor Salonu’nda ilk mücadelelerinin bugün yapılacağı şampiyona pazar günkü müsabakalarla sona erecek. Şampiyonaya 1700 civarında sporcu katılacak. Öte yandan yüz maskesi temininde yaşanan sıkıntıdan dolayı şampiyonada yüz maskesi kullanma zorunluluğunun kaldırıldığı bildirildi. Afyon’dakİ maçlar ertelendİ İzmir’de yapılacak şampiyonaya Afyonkarahisar’dan da çok sayıda karatecinin katılacağı bildirildi. Konu hakkında [&hellip]

Karate maçları ertelendi

Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyo-nası bugün İzmir’de başlayacak. Halkapınar Spor Salonu’nda ilk mücadelelerinin bugün yapılacağı şampiyona pazar günkü müsabakalarla sona erecek. Şampiyonaya 1700 civarında sporcu katılacak. Öte yandan yüz maskesi temininde yaşanan sıkıntıdan dolayı şampiyonada yüz maskesi kullanma zorunluluğunun kaldırıldığı bildirildi.
Afyon’dakİ maçlar ertelendİ
İzmir’de yapılacak şampiyonaya Afyonkarahisar’dan da çok sayıda karatecinin katılacağı bildirildi. Konu hakkında Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri de sporcuların il dışında olmaları nedeniyle hafta sonu yapılacak karate maçlarının ertelendiğini duyurdu. Konuyla ilgili bilgi veren yetkililer: “02-03 Mart 2013 tarihinde yapılacak olan okul sporları karate müsabakaları müsabakalara katılacak sporcuların il dışında yarışmada olmaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir” şeklinde açıklama yaptılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme