• Haberler
  • Genel
  • Karataş: Valimizin ilimize değer katacağına inanıyoruz

Karataş: Valimizin ilimize değer katacağına inanıyoruz

SP İl Başkanı Beytullah Karataş, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'na görevinin hayırlı olmasını diledi. Karataş, “İlimize yapılacak tüm hayırlı hizmetlerde Sayın Valimizin yanında olacağız. Sayın Valimizin ilimize değer katacağına inanıyoruz” dedi   Sadet Partisi (SP) Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, beraberindeki İl Başkan Yardımcıları ve Kadın Kolları üyeleriyle birlikte Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. [&hellip]

SP İl Başkanı Beytullah Karataş, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na görevinin hayırlı olmasını diledi.
Karataş, “İlimize yapılacak tüm hayırlı hizmetlerde Sayın Valimizin yanında olacağız. Sayın Valimizin ilimize değer katacağına inanıyoruz” dedi

Sadet Partisi (SP) Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, beraberindeki İl Başkan Yardımcıları ve Kadın Kolları üyeleriyle birlikte Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’yı makamında ziyaret ettiler.
Vali Kübra Güran Yiğitbaşına görevinin hayırlı olmasını dileyen Karataş, “Sayın Valimizin şehrimize değer katacağına inanıyoruz. SP teşkilatları olarak Afyonkarahisar’a yapılacak tüm hayırlı hizmetlerde Valimizin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Şehrimizin bir çok problemi var bu problemler ancak toplumun bütün kesimleri ile beraber istişare edilerek adım atılırsa çözülebilir. Özellikle şehrimizde kırsal kesimdeki gençlerimizin problemleri var. Bu konuda Gençlerimizi eğitim, sanat ve spora yönlendirerek onların şuurlandırılması ve topluma kazandırılması gerekiyor. Toplumumuzda aileye kıymet verirsek sorunlar çözülmeye başlayacaktır. Bu vesileyle Sayın Valimize her zaman destek olarak bu sorunları hep birlikte çözebileceğimize inanıyorum. Yeni vazifesinin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi. Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, SP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme