• Haberler
  • Genel
  • Karataş'tan Milletvekillerine Sitemli Paylaşım

Karataş'tan Milletvekillerine Sitemli Paylaşım

Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, Afyonkarahisar Milletvekillerine sitem dolu bir paylaşım yaptı

Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Afyonkarahisar Milletvekillerine sitemde bulundu. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr.Numan Kurtulmuş’un katıldığı toplantının soru-cevap şeklinde ilerlememesi dolayısıyla sitemini sosyal medyadan duyurdugunu aktaran Karataş, şu ifadelere yer verdi:

“Devletimizin her zaman yanında ve emrindeyiz, Ama milletin vekillerine, Ankara temsilcilerimize hakkımızı helal etmiyoruz.  Şoför Esnafı olarak yasal düzenleme bekleyen, hayati önem taşıyan sorunlarımız var. Bunların hepsini belki bir kamyon dosya olarak Milletvekillerimize, İl Başkanlarına teslim ettik. Hepsi haklı kabul gördü, bazı düzenlemelere Sayın Cumhurbaşkanımız söz verdi.  Ama maalesef Sayın Afyon Ankara temsilcilerimizden hiç bir geri dönüş yok. Yüce TBMM tatile girdi; gidin seçim bölgelerinizde 2 fotoğraf atın faaliyet süsü verin diye değil, temsil ettiğiniz insanların sıkıntılarını Yüce Meclise yansıtın diye Meclis tatile girdi. Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin yönetim kurulu üyesi olduğum ve  Şoförler Odası Başkanı Olarak görev yaptığım kurumlarda halâ Milletvekillerimiz kapıları açmadı. Bizler devlet memuru değiliz, sadece esnafımızın haklı taleplerini sizlere aktarmakla mükellefiz, Keşke TBMM Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş Bey’in toplantısını soru cevap şeklinde yapsaydınız da böyle sosyal medya basın aracılığıyla konuşmaya gerek kalmasaydı.”

Bakmadan Geçme