• Haberler
  • Genel
  • Kararsız seçmen 'CHP' diyecek – Kocatepe Gazetesi

Kararsız seçmen 'CHP' diyecek – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ile CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, gazeteniz Kocatepe'yi ziyaret etti. CHP'li Toptaş, 'Belediye Başkanı adayımız çalışkan ve geçmişi temiz. Kendi oylarımızın üzerine kararsız seçmenin de oyunu koyacağımızı düşünüyoruz' dedi Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ile CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, gazeteniz Kocatepe'yi [&hellip]

Kararsız seçmen “CHP” diyecek

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ile CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. CHP’li Toptaş, “Belediye Başkanı adayımız çalışkan ve geçmişi temiz. Kendi oylarımızın üzerine kararsız seçmenin de oyunu koyacağımızı düşünüyoruz” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş ile CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi Yazıişleri Müdürü Burak Aydın’ın sorularını yanıtlayan CHP’li Toptaş ve Ecer, Afyonkarahisar’da önemli bir başarıya imza atacaklarını belirtti.
ECER, ÇALIŞKAN BİR ADAY
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, “Merkezdeki Belediye Başkanı Adayımız Mehmet Ecer, çalışkan bir arkadaşımız. Geçmişi temiz. Her gittiği yerde konuştuğu sözler dikkate alınıyor, dinleniyor. Afyonkarahisar’da önemli bir kararsız seçmen kitlesi var. Biz bu seçimde kararsızların da oyunu alacağımızı düşünüyoruz” dedi.
ORTAMIN GERİLMESİ YARARLI DEĞİL
Vatandaşın, gördüğü ve dokunabildiği adaya oy verdiğini hatırlatan Toptaş, “Yerel seçimlerde aday çok önemli. Bunun yanı sıra biz, her eli sıkmaya, her vatandaşla konuşmaya çalışıyoruz. Blok hâlinde olmasa bile, toplumun her kesiminden mutlaka oy alacağız. Afyonkarahisar’da saygı çerçevesinde seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ortamın gerilmesinden fayda sağlayabilirsiniz, ama buna değer mi? Seçimden sonra herkes aynı kentte yaşayacak” diye konuştu.
UZAK MAHALLELERE HIZLI SAĞLIK
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer ise, Afyonkarahisar’da örnek projelere imza atacaklarını söyledi. Sağlık alanında İzmir’deki Eşrefpaşa Hastanesi’ni örnek aldıklarını hatırlatan Ecer, “Biz, Devlet Hastanesi’ne uzak 4-5 mahallede sağlık birimleri kuracağız. Buralarda hekim istihdam edeceğiz. Ayrıca Semt Konakları’nda da vatandaşın sorunlarını birinci elden çözmek için gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

KILIÇDAROĞLU, SEÇİMİN SON HAFTASI GELECEK
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 30 Mart seçimlerine 1 hafta kala Afyonkarahisar’a geleceği belirtildi. Kılıçdaroğlu’nun büyük bir miting yapması, mitingin ardından da şehir dışına halkla birlikte yürümesi bekleniyor.

Bakmadan Geçme