Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Karar verici biziz”

Koronavirüs nedeniyle ülkemizde de

Koronavirüs nedeniyle ülkemizde de liglerin ertelenmesi sonrasında Süper Lig’in ve diğer liglerin nasıl tamamlanacağı ve Play-Off ile açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, “Karar verici biziz. Ne Play-Off ne de liglerin mevcut haliyle tescili gündemimizde yer almıyor. Çünkü hiçbir şey belli değil. Sanıldığı gibi ligin başlangıcıyla ilgili öyle belli bir tarih falan da yok. Kulüpler Birliği ile bunu bile konuşmadık.” dedi

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, koronavirüs sürecinin uzaması halinde Süper Lig’in ve diğer liglerin mevcut haliyle tescil edilmesi veya ilerleyen dönemde Play-Off oynatılması iddialarına açıklık getirdi.
Ulusal bir gazeteye açıklama yapan Başkan Özdemir, “Şu an konuşulan iddialar asla doğru değil. Bu konular gündemimizde dahi yok. Bizim için sağlık her şeyden önce gelir. Biz fotoğrafa bu açıdan bakıyoruz. Herkes kafasına göre, kendi kendine konuşuyor. Karar verici biziz. Ne Play-Off ne de liglerin mevcut haliyle tescili gündemimizde yer almıyor. Çünkü hiçbir şey belli değil. Sanıldığı gibi ligin başlangıcıyla ilgili öyle belli bir tarih falan da yok. Kulüpler Birliği ile bunu bile konuşmadık.” ifadelerini kullandı.
Başkan Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, TFF olarak 7 maddelik bir rapor verdiklerini de belirterek, “Bu raporda süreçle ilgili bir dizi senaryolar var ve sadece Sayın Bakan biliyor.” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti