“Karar aziz milletimizindir”

AK Parti Afyonkarahisar Mİlletvekili adayı Dr. Hasan Arslan oyunu Sandıklı’da kullandı. Arslan yaptığı gederlendirmede şunları söyledi: “Ülkemizin kaderini belirleyecek olan bu seçimde ülkemizin doğusundan batısına kuzeyinden güneyine oy kullanma işlemlerine başlanılmıştır. 21 yıldır olduğu gibi geçirdiği her seçimi rekor bir oyla kazanan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yine kendi rekorunu kırarak aziz milletimize hizmet etmek [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Mİlletvekili adayı Dr. Hasan Arslan oyunu Sandıklı’da kullandı. Arslan yaptığı gederlendirmede şunları söyledi:

Ülkemizin kaderini belirleyecek olan bu seçimde ülkemizin doğusundan batısına kuzeyinden güneyine oy kullanma işlemlerine başlanılmıştır. 21 yıldır olduğu gibi geçirdiği her seçimi rekor bir oyla kazanan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yine kendi rekorunu kırarak aziz milletimize hizmet etmek için tekrar seçileceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın, halkımız yeni bir başlangıçlara değil kaldığımız yerden devam diyor, bunun en büyük örneği ise yaptığımız mitinglerdeki destektir. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ile aziz milletimize TBMM çatısı altında hizmet edecek olmamın gururunu yaşıyorum. Başta Yiğitler diyarı Afyonkarahisar olmak üzere tüm ülkemiz için seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Zafer inanların karar ise aziz milletimizin iradesidir.”

Haber

Bakmadan Geçme