“Karantinadayken soyuldum”

Garden Kale Termal Otel Sahibi Hüseyin Bülbül, otelde meydana gelen hırsızlık olayının ayrıntılarını gazeteniz Kocatepe'ye anlattı. Bülbül, olayın aydınlatılmasında emeği geçen Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı yetkililerine canı gönülden teşekkür ederek, 'Karantinadayken soyuldum' dedi   EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİMİZ OLAYI KISA SÜREDE AYDINLATTI Garden Kale Termal Otel Sahibi Hüseyin Bülbül, hırsızlık olayının aydınlatılmasında [&hellip]

Garden Kale Termal Otel Sahibi Hüseyin Bülbül, otelde meydana gelen
hırsızlık olayının ayrıntılarını gazeteniz Kocatepe’ye anlattı. Bülbül, olayın
aydınlatılmasında emeği geçen Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı yetkililerine canı gönülden teşekkür ederek, “Karantinadayken soyuldum” dedi

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİMİZ OLAYI KISA SÜREDE AYDINLATTI
Garden Kale Termal Otel Sahibi Hüseyin Bülbül, hırsızlık olayının aydınlatılmasında emeği geçen Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı yetkililerine teşekkür ederek, “Hırsızlık olayının aydınlatılmasında özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürümüz Ali Temiz’e, Cumhuriyet Başsavcımız Mustafa Çelenk ve Savcılarımıza, Hırsızlık Şube Amiri Tayyar Arıkan’a, olayın aydınlatılmasında katkısı bulunan tüm emniyet mensuplarımızın tamamına minnettarım. Tüm Emniyet personelimize teşekkür ediyorum. Polis ekiplerimiz 6 gün, 144 saat gibi kısa bir sürede zanlıları çaldıkları paralarla birlikte yakalayarak adalete teslim ettiler.” dedi.
“KARANTİNAYI FIRSAT BİLMİŞLER”
Yaklaşık 1 ay önce kendisinin, eşinin ve çocuklarının koronavirüse yakalandığını kaydeden Bülbül, “Bu süreçte evimizde karantinada olmamız nedeniyle otele gidemedik. Bunu fırsat bilen 15 yıldır otelde çalışan ve müdürlük yapan Kadir Z., 2 yıldır otelin Muhasebe Müdürlüğünü yapan Bekir A. ve 1 yıldır otelde Halkla İlişkiler görevinde bulunan Senem Ö. bu soygunu gerçekleştirmişler. Olay gündüz saatlerinde meydana gelmiş. Otelimizde 60 personel görev yapıyor. Tabi soygunu yapan şahıslar otelde üst düzey görevli oldukları için benim yokluğumda rahatlıkla odama girebilmişler. Ben paramın helal olduğunu biliyordum. Paramın çok büyük bir kısmını Emniyet ve savcılığımızın özverili ve gayretli çalışmaları ile geri aldım. Olayın aydınlatılmasında büyük özveri ve hassasiyet gösteren tüm yetkililerimize tekrar teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Bülbül, kasada toplamda 485 bin dolar olduğunu, polis ekiplerinin başarılı çalışmaları sonucu 299 bin 400 doları geri aldığını, ancak soygunu gerçekleştiren kişilerin 185 bin 600 doların yerini söylemediklerini sözlerine ekledi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme