• Haberler
  • Genel
  • Karanfil kırmızı, şehitlik beyaz… – Kocatepe Gazetesi

Karanfil kırmızı, şehitlik beyaz… – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, 18 Mart Şehitler Günü dolasıyla Hava Şehitliği’ne karanfil koydu. Kumartaşlı, Şehitler Günü’nü kentteki ilan tahtaları vasıtasıyla kutlayan Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’na teşekkür etti.Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, 18 Mart Şehitler [&hellip]

Karanfil kırmızı, şehitlik beyaz...

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, 18 Mart Şehitler Günü dolasıyla Hava Şehitliği’ne karanfil koydu.

Kumartaşlı, Şehitler Günü’nü kentteki ilan tahtaları vasıtasıyla kutlayan Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’na teşekkür etti.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, 18 Mart Şehitler Günü dolasıyla şehitlerimizi karanfille hatırladı. Hava Şehitliği’ni ziyaret eden Kumartaşlı, şehit mezarlarına tek tek karanfil koydu. Şehitlik girişini de karanfille süsleyen Kumartaşlı, ziyaretinin sonunda tüm şehitlerimiz için dua etti.
Kumartaşlı, kentin değişik noktalarındaki ilan tahtalarında yer alan Şehitler Günü afişleri için de Afyonkarahisar Valiliği ile Afyonkarahisar Belediyesi’ne teşekkür etti. Kumartaşlı, “Biz daha önce 18 Mart’ın Şehitler Günü olduğunu vatandaşlarımızın çoğunun bilmediğini söyleyerek yetkililerden bu konuyla ilgili çalışma yapılmasını arz etmiştik. Afyonkarahisar Valiliği ile Afyonkarahisar Belediyesi, isteğimizi geri çevirmedi ve ilan tahtalarımızı şehrin muhtelif yerlerine astırdılar. Teşekkür ederiz” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme