• Haberler
  • Genel
  • Karamollaoğlu: 'Doğru insan Erdoğan değil, Kılıçdaroğlu”

Karamollaoğlu: 'Doğru insan Erdoğan değil, Kılıçdaroğlu”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, doğru zamanda doğru insanın Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve altı siyasi partinin oluşturduğu Millet İttifakı olduğunu söyledi. Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcı adayı Temel Karamollaoğlu Zafer Meydanı’nda şunları söyledi: 'Karşımızda bir afiş var. Doğru söylüyorlar. Doğru zamanda doğru adama ihtiyaç var diyorlar. Ama [&hellip]

Haber

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, doğru zamanda doğru insanın Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve altı siyasi partinin oluşturduğu Millet İttifakı olduğunu söyledi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcı adayı Temel Karamollaoğlu Zafer Meydanı’nda şunları söyledi: “Karşımızda bir afiş var. Doğru söylüyorlar. Doğru zamanda doğru adama ihtiyaç var diyorlar. Ama doğru adam bunlar değil. Güneydoğuda maalesef deprem sonrası 50 bin insanımızı kaybettik. Tahminler bunun üzerinde. Allah tüm vefat edenlere rahmet eylesin. Bayramımız mübarek olsun. Allah bayram gibi bayramlar nasip etsin. Milli Görüş olarak rahmetli Ecevit iktidarında Afyon Alkoldid Fabrikası temel atma töreninde Afyon’da idim. Tüm ülkede Afyon’da da bir çok temelleri atmamız, memleketimizi zenginleştirmek zorundayız. İsraf edilerek saraylar yapılmasına karşıyız. Biz kaynaklarımızın sömürülmesine karşıyız. Biz Sayın Kılıçdaroğlu’nun geçmiş tecrübesine, dürüstlüğüne 6 siyasi parti olarak bakıp Cumhurbaşkanı adayımız olarak belirledik. Altı imzalı, birlikte karar alıp, istişare ederek ülkemizi doğru insanlarla yöneteceğiz. Sadece Afyonumuzu değil, tüm Türkiye’mizi kalkındıracağız. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir televizyon programında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle acil şifalar diliyorum.”

Bakmadan Geçme