• Haberler
  • Gündem
  • Karamollaoğlu, Afyon'da konferans verecek – Kocatepe Gazetesi

Karamollaoğlu, Afyon'da konferans verecek – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar İl Başkanı Adnan Şenel yaptığı açıklamada, Çanakkale Deniz Zaferinin 103'ncü yıldönümünü kutlayıp 18 Mart Şehitler Günü'nde şehitlerimizi rahmetle andığını belirtti. Şenel, Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'nde de bir kez daha farklılıkların ayrıştırıcı değil, tamamlayıcı olduğuna dikkat çekti.BAŞARI ORDUMUZA AİTHuzur ve barışa en çok ihtiyaç duyulan bir dönemden geçildiğini belirten SP İl Başkanı [&hellip]

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar İl Başkanı Adnan Şenel yaptığı açıklamada, Çanakkale Deniz Zaferinin 103’ncü yıldönümünü kutlayıp 18 Mart Şehitler Günü’nde şehitlerimizi rahmetle andığını belirtti. Şenel, Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde de bir kez daha farklılıkların ayrıştırıcı değil, tamamlayıcı olduğuna dikkat çekti.
BAŞARI
 ORDUMUZA AİT
Huzur ve barışa en çok ihtiyaç duyulan bir dönemden geçildiğini belirten SP İl Başkanı Adnan Şenel, Regaib Kandili’ni kutlayarak, “18 Mart’ta Zeytindalı Harekatı kapsamında Afrin şehir merkezini başarıyla kontrol altına alan kahraman ordumuzu tebrik ediyorum. Bu harekâtta en büyük pay şüphesiz ki Mehmetçiğe aittir. Ordumuzun harekât sırasında ortaya koyduğu cesaret, itina ve fedakârlık takdire şayandır. Harekât sırasında şehit olan evlatlarımıza Allah’tan rahmet, gazilere acil şifalar niyaz ediyoruz. Bundan sonrası için sınır güvenliği kadar kardeşliğin tesisi de çok önemli. Büyük resmi doğru okumadan üzerimize planlanan oyunların farkına varmadan bölgemizde kalıcı barışın sağlanması kesinlikle mümkün değildir” dedi.
DİYARBAKIR UYGUN ADRES
Bölgedeki meşru yönetimlerle temasa geçilmesi gerektiğini savunan Şenel, “Askeri harekâtlarla eşgüdümlü olarak diplomatik, ekonomik, sosyal, kültürel ve psikolojik adımlar da mutlaka atılmalıdır. Bunun için mutlak surette bölgedeki meşru yönetimlerle temasa geçilmeli, sağlıklı bir müzakere ortamının oluşması bir an önce sağlanmalıdır. Azami beklentilerin yanında asgari müştereklerin ortaya konacağı bir diyalog zemini oluşturulmalıdır. Diyarbakır, böyle bir konferans için en uygun adreslerden bir tanesidir” ifadelerini kullandı.
SEÇİM GÜVENLİĞİ ENDİŞE UYANDIRDI
Seçim güvenliği ile ilgili partisinin endişeleri bulunduğunu belirten Şenel sözlerini şöyle sürdürdü: “Son günlerde getirilen seçim kanunları ile sandıklar taşınabilecek, sandıklar birleştirilebilecek, seçmen listeleri karma şekilde düzenlenebilecek. Seyyar sandıklar kurulabilecek. Bir ihbar ile sandık kurulu çevresine güvenlik güçleri ile müdahale edilebilecek. Mühürsüz oylar geçerli kabul edilecek. Bu düzenlemelerin tamamı, seçim güvenliğini sağlamak bir yana tam aksine, seçim güvenliğini ortadan kaldırmakta, en azından hileye kapı aralanmaktadır. Bu düzenlemeler ile seçimler daha şimdiden şaibeli hale getirilmiş, milli iradeye gölge düşürülmüştür. Bir kez daha uyarıyorum. Bugün ‘Güç bende, yeterli çoğunluğum var, istediğimi yaparım’ mantığı ile hareket edenler, yarın kendi kazdıkları kuyuya düşerler.”
Şenel, 25 Mart Pazar akşamı SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun “Türkiye’nin Meseleleri ve Çözüm Yolları” konulu konferansı Afyonkarahisar’da vereceğini kaydetti.

Bakmadan Geçme