Karamollaoğlu Afyon'a gelecek – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Adnan Şenel, Ağrı, Afrin ve Diyarbakır’da yaşanan hain saldırılarda şehit düşen vatan evlatlarına Allah'tan rahmet, gazilere acil şifalar dileyerek basın toplantısına başladı.'TEK ADRES SP'İstiklal Marşı'nın kabulünün 97. yılında, Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere tüm şehit ve gazileri rahmetle yâd eden SP İl Başkanı Adnan Şenel, '14 Mart Tıp Bayramı [&hellip]

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Adnan Şenel, Ağrı, Afrin ve Diyarbakır’da yaşanan hain saldırılarda şehit düşen vatan evlatlarına Allah’tan rahmet, gazilere acil şifalar dileyerek basın toplantısına başladı.
“TEK ADRES SP”
İstiklal Marşı’nın kabulünün 97. yılında, Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere tüm şehit ve gazileri rahmetle yâd eden SP İl Başkanı Adnan Şenel, “14 Mart Tıp Bayramı ülkemizdeki tüm doktorlarımız hemşerilerimiz Sağlık çalışanlarımız için öncelikle kutlu olsun. Ülkemizde sağlık çalışanları, gelişmiş ülkelerdeki sağlık çalışanlarıyla aynı şartlara sahip değiller. Çok büyük sıkıntılarla ve zor şartlar altında özveriyle çalışan hekimlerimiz ve sağlık çalışanları, maalesef ülkemizde hak ettikleri seviyede çalışma şartlarına kavuşamamıştır. 54. Hükümetin Başbakanı Erbakan Hocamız’ın, sağlık çalışanlarına sağladığı ekonomik ve sosyal huzuru bugüne kadar hiçbir hükümet sağlayamamıştır. Her konuda olduğu gibi, sağlık sorunlarının da ortadan kaldırılacağı, ekonomik ve sosyal huzurun sağlanacağı tek adres SP’dir” dedi.
BÖLGE YENİDEN ŞEKİLLENDİRİLİYOR
“Her taraf çevremizde kan gölüne döndü. Dikkat edilirse sanki gizli bir el İslam Âlemini özellikle kan gölüne çevirebilmek için büyük bir çaba gösteriyor” diyen Şenel, “Adeta Müslümanlar birbirlerini katlediyor. Bu gelişmeler acaba hakikaten tesadüfen mi meydana geldi, yoksa birileri bu gelişmeleri planlıyor mu? Tabi onun arkasından da biz ne yapıyoruz? Biz bu gelişmelere karşı direnecek güce sahip miyiz? Barışı tesis edebilmek için üzerimize düşen vazifeleri yerine getirebiliyor muyuz? Bir takım adımlar elbette gereklidir. Bir ülkenin sınırlarında kendisini tehdit eden gelişmeler olursa, o ülke elbette gerekli tedbirleri alır. Afrin’de yürütülen harekat Türkiye için gerekli bir adımdır. Bizim bulunduğumuz bölge siyonizm tarafından yeniden şekillendirilmeye çalışılıyor. Bu görevi de maalesef ABD ve beraber çalıştıkları İsrail ve diğer Avrupa ülkeleri yapıyor” ifadelerini kullandı.
AFRİN HAREKATI
SİYASİ MESELE DEĞİL
Türk Ordusu’nun Afrin’de yaptığı harekatı televizyonlarda iç politika malzemesi haline getirmenin Türkiye’ye yapılacak en büyük kötülük olduğunu kaydeden Şenel, “Bu milli bir davadır. Her ülke kendi sınırlarında kendisini tehdit eden bir hadise meydana geldiği zaman elbette müdahale hakkını taşır. Ama bu siyasi bir mesele haline getirilemez getirilmemelidir. Ordumuz yönetiyor bunu. Bu mücadeleyi sınırlarda sınır ötesinde yapılan mücadeleyi siyasetçiler yönetmiyor. Siyasetçiler karar alır ordu icra eder. Ama ülkemizin meselesi sadece sınırlarda meydana gelen hadiselerden ibaret değil. Ülkemiz oldukça karışık bir dönemden geçiyor. Hangi kesimle konuşsak, çok ama çok ciddi problemlerle karşı karşıya olduğuna şahit oluyoruz. Öbür taraftan da dönüp bu ülkeyi yönetenlere, bu ülkeyi 15 yıldır idare edenlere, TBMM’ye, hükümete bakıyoruz bu problemlerin neredeyse hiç birisi gündemlerinde yok” şeklinde konuştu.
“BİZ İLKELER
İTTİFAKI DİYORUZ”
Türkiye’de korku imparatorluğu olduğunu, kimsenin ses çıkartamadığını ileri süren Şenel şöyle konuştu:
“Kimse sesini çıkartamıyor. Biri ağzını açsın hemen tepesine biniyorlar. Sonra diyorlar ki, ‘Gelin Cumhur İttifakı’na katılın’ Biz böyle bir ittifaka nasıl katılabiliriz? Böyle bir mesuliyeti nasıl alabiliriz? Adaletten, kardeşlikten uzak bir yerde nasıl durabiliriz? Böyle bir anlayışa nasıl ortak olabiliriz? Biz adaletin, huzurun, kardeşliğin yanındayız. O yüzden eğer kurulacak bir ittifak olacaksa o da ‘İlkeler İttifakı’ diyoruz. Bu ilkelerde öyle ‘beş milletvekili ver, on bakanlık al’ pazarlığı ile de ölçülemez. Bu memleket değil 20 milletvekiline, 120, 200 milletvekiline bile satılamaz.”
GENEL BAŞKAN
AFYON’A GELECEK
SP İl Başkanı Adnan Şenel, partisinin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun, “Türkiye’nin Meseleleri ve Çözüm Yolları” konulu konferansı vermek için 25 Mart Pazar günü Afyon’a geleceğini sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme