• Haberler
  • Genel
  • Karaman Valisi Koca’dan Vali Balkanlıoğlu’na ziyaret

Karaman Valisi Koca’dan Vali Balkanlıoğlu’na ziyaret

Programları nedeniyle Afyonkarahisar'dan geçen Karaman Valisi Murat Koca, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Vali Koca’ya Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel dokusu, ekonomisi, geçim kaynakları, yer altı zenginlikleri hakkında bilgiler verdi.Nazik karşılamalarından ve misafirperverliğinden dolayı Vali Balkanlıoğlu'na teşekkür eden Karaman Valisi Murat Koca, “Afyonkarahisar çok güzel bir il. İl yöneticisi olarak üstün [&hellip]

Karaman Valisi Koca'dan Vali Balkanlıoğlu'na ziyaret

Programları nedeniyle Afyonkarahisar’dan geçen Karaman Valisi Murat Koca, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Vali Koca’ya Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel dokusu, ekonomisi, geçim kaynakları, yer altı zenginlikleri hakkında bilgiler verdi.
Nazik karşılamalarından ve misafirperverliğinden dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür eden Karaman Valisi Murat Koca, “Afyonkarahisar çok güzel bir il. İl yöneticisi olarak üstün hizmet ve başarılara imza atan Vali Balkanlıoğlu’nun başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.
Ziyaret defterini imzalayan Vali Koca’ya Vali Balkanlıoğlu tarafından günün anısına Afyonkarahisar’ın markalaşmış ürünleri hediye edildi. Karaman Valisi Koca ise Vali Balkanlıoğlu’na cam içerisinde bulunan Cami figürünü hediye etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme