• Haberler
  • Genel
  • Karahisar Masterleri Bafra'daydı – Kocatepe Gazetesi

Karahisar Masterleri Bafra'daydı – Kocatepe Gazetesi

Bafra Kaymakamı Halis Aslan'ın Samsun'a davet ettiği Afyonkarahisar Masterleri hafta sonu Bafra'daydı Geçen sezon Adana'ya davet edilen Afyonkarahisar Masterleri bu sene de Samsun'a davet edildi. Afyonkarahisar Masterleri bu iki davetin ortak noktası olan Kaymakam Halis Arslan'a teşekkürlerini sundu. Geçen sezon Adana Vali Yardımcısı olan Halis Arslan bu sezon da Samsun Bafra Kaymakamı olarak görev yapıyor. [&hellip]

Karahisar Masterleri Bafra’daydı

Bafra Kaymakamı Halis Aslan’ın Samsun’a davet ettiği Afyonkarahisar Masterleri hafta sonu Bafra’daydı

Geçen sezon Adana’ya davet edilen Afyonkarahisar Masterleri bu sene de Samsun’a davet edildi. Afyonkarahisar Masterleri bu iki davetin ortak noktası olan Kaymakam Halis Arslan’a teşekkürlerini sundu. Geçen sezon Adana Vali Yardımcısı olan Halis Arslan bu sezon da Samsun Bafra Kaymakamı olarak görev yapıyor. Kaymakam Arslan bu sezon görev yaptığı Samsun’un Bafra ilçesine Karahisar Masterleri’ni davet etti. Kaymakam Arslan’a teşekkür eden Karahisar Masterleri Başkanı Kamil Altınkaya, “Sayın Kaymakamımız sağ olsun bizi geçen sene de Adana’ya çağırmış ve misafir etmişti. Kaymakam Aslan 15-16 Kasım’da bizi Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımlarının atıldığı topraklara davet etti. Samsun’da Bafra Masterleri ile bir dostluk maçı da yaptık.” dedi.
GÜZEL DOSTLUKLAR KURULDU
Bafra Kaymakamı Halis Arslan tarafından gerçekleştirilen “http://m.kocatepegazetesi.com/”Veteranlar Yeşil Sahalarda Buluşuyor” projesinde Afyon ve Bafra’nın eski futbolcuları arasında oynanan karşılaşma oldukça keyifli geçti. Maçtan zevk aldıklarını belirten Arslan, “Eski futbolcularımızla Bafra ve Çarşambaspor arasında oynanacak maç öncesi keyifli bir futbol ziyafeti vermek istedik.” ifadesine yer verdi.
Cumartesi günü Kaymakam Halis Arslan önderliğinde ilk önce Boğazkaya Lokantası’nda öğlen yemeğinde buluşan Masterler, güzel dostluklar kurdu.
BAFRASPOR TESİSLERİNİ GEZİLDİ
Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve Afyonkarahisar Masterleri, Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait spor komplekslerini de gezdi.
Akşam yemeğinde Bafra Öğretmenevi’nde bir araya gelen Masterler, Halis Arslan’a kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür plaketi sundu. Kendisine verilen plaketten dolayı duygulanan Arslan, “İlk defa Kaymakamlık makamında plaket alıyorum ve bu plaketi ise Kurtuluş Savaşı’nın başladığı Afyonkarahisar’dan aldım.” şeklinde konuştu.
Bafra İlçesi’nin kalkınması için çalıştıklarını belirten Bafra Kaymakamı Halis Arslan, “Hep birlikte ilçemizin kalkınması, gelişmesi ve daha yaşanılır bir kent olması için ortaya konan çabanın devamını sağlayacağız. Bizler de 38 yıllık tecrübemizi aktarmaya çalışacağız. Birlikte aynı heyecan ve istekle ilçemize hizmet edeceğiz.” diye konuştu.
Sporu çok sevdiğini ve destek vereceğini ifade eden Halis Arslan, “Adana Vali Yardımcılığı görevim sırasında en dinamik ve uyum içinde çalıştığım kurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ydü. Spor İl Müdürlüğü spor faaliyetlerinin yanı sıra, tesisleri, personeli ve diğer çalışmalarıyla hareketli bir kurum olmasından dolayı koordineli bir çalışma gerçekleştiriyorduk. Özellikle göç yoluyla kentimizde bulunan çocuklara yönelik ‘Sevgiye Uzanan Eller Projesi’ kapsamında yüzlerce gencimizi kötü alışkanlıklardan kurtardık. Elbette, bunu tek başıma yapmadım. El ele verdik, başardık.” diye konuştu.
“Vatanını seven vatanına en iyi hizmet edendir” cümlesiyle sözlerine devam eden Arslan, “38 yıllık meslek hayatımda her zaman en iyisini yapmak istedim. 1995 yılından beri Afyon Masterleri ile dostluklarım devam ediyor. Tekirdağ Malkara, Bursa ve Adana’da Afyon Masterleri ile birlikteyiz ve daima da birlikte olmaya devam edeceğiz.”dedi.
Afyonkarahisar Masterler Başkanı Kamil Altınkaya “Kaymakam Arslan’a çok teşekkür ederiz. Dostlukların devam edeceğini yeni yeri olan Bafra’da başarılı olacağına inanıyorum.” ifadesini kullandı.
“DOSTLUK DUYGULARININ
PEKİŞTİRİLMESİNİ HEDEFLİYORUZ”
Afyonkarahisar Masterler Derneği Antrenörü Lütfi Özbay, “Çevre illerde düzenlenen organizasyonlara katılarak sportif alan da dostluk duygularını pekiştirmek istiyoruz.” diye konuştu.
Asıl amaçlarının sportif başarılardan ziyade hem Afyonkarahisar’ı çevre illere daha iyi tanıtmak hem de diğer illerde yapılan bu tür organizasyonlara destek vermek olduğunu belirten Afyon Masterler Derneği antrenörü Lütfi Özbay, “Dostluk duygularının pekiştirilmesini hedefliyoruz. Birlik beraberlik, kardeşlik, paylaşım ve arkadaşlık gibi günümüzde göz ardı edilmeye başlayan birçok duygunun canlı tutulabilmesine katkı vermeye çalışıyoruz. Takımımız bundan sonra çizgisini bozmadan mümkün olduğunca bu tür organizasyonlara katılarak, katkıda bulunmaya devam edecektir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme