Karahisar Kalesi ışıl ışıl olacak

Afyon’un simgesi Karahisar Kalesi’nin aydınlatılması için Afyonkarahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ihaleye çıktı Şehrin hemen hemen her yerinden görülen, ancak geceleri ışıklandırılmadığı için vatandaşların şikayet ettiği Karahisar Kalesi’nin aydınlatılması için harekete geçildi. Karahisar Kalesi’nin karanlıkta kaldığına ilişkin eleştirileri dikkate alan Afyonkarahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karahisar Kalesi’nin aydınlatılması için ihaleye çıktı. 26 Kasım’da, Belediye’de yapılacak [&hellip]

Karahisar Kalesi ışıl ışıl olacak

Afyon’un simgesi Karahisar Kalesi’nin aydınlatılması için Afyonkarahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ihaleye çıktı

Şehrin hemen hemen her yerinden görülen, ancak geceleri ışıklandırılmadığı için vatandaşların şikayet ettiği Karahisar Kalesi’nin aydınlatılması için harekete geçildi. Karahisar Kalesi’nin karanlıkta kaldığına ilişkin eleştirileri dikkate alan Afyonkarahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Karahisar Kalesi’nin aydınlatılması için ihaleye çıktı. 26 Kasım’da, Belediye’de yapılacak ihaleden sonra 30 gün içinde aydınlatma işinin bitirilmesi gerekiyor.
EKİCİ AÇIKLAMIŞTI
Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi İl Müdürü Mehmet Ekici, Gazeteniz Kocatepe’ye yaptığı açıklamada
Karahisar Kalesi’nin de aydınlatılmasının tam anlamıyla sağlanması için çalışmaların yoğunlaşacağını belirtmişti. Ekici,”Şu an aydınlatmayı sağlayan sadece bir tek armatür kaldı. Hal böyle olunca Kale’nin aydınlatmasında aksamalar oldu. Sayın Valimiz de konunun üzerinde hassasiyetle duruyorlar. Belediye Başkanımız da bu konuda bizim destekçimiz. Şimdi bu aksaklıkları gidermenin yollarını arıyoruz” demişti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme