• Haberler
  • Spor
  • Karahisar GM'den anlamlı etkinlikler – Kocatepe Gazetesi

Karahisar GM'den anlamlı etkinlikler – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Karahisar Gençlik Merkezi Gençlik Merkezi'nde bu ayın değeri olan Vatan ve Bayrak teması kapsamında '15 Temmuz Şehitlerini Anma Fotoğraf Sergisi' düzenlendi. Gençler tarafından yoğun ilgi gören resimler bir hafta boyunca Gençlik Merkezi'nde sergilenecek. Girişi ücretsiz olan sergiye herkesi davet eden Karahisar Gençlik Merkezi sergiye katkılarından dolayı Afyonkarahisar [&hellip]

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Karahisar Gençlik Merkezi Gençlik Merkezi’nde bu ayın değeri olan Vatan ve Bayrak teması kapsamında “15 Temmuz Şehitlerini Anma Fotoğraf Sergisi” düzenlendi. Gençler tarafından yoğun ilgi gören resimler bir hafta boyunca Gençlik Merkezi’nde sergilenecek. Girişi ücretsiz olan sergiye herkesi davet eden Karahisar Gençlik Merkezi sergiye katkılarından dolayı Afyonkarahisar Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü’ne de teşekkür etmeyi unutmadı.
YEŞİLAY VURGUSU
Karahisar Gençlik Merkezi ve Karahisari Genç Yeşilay Kulübü ortaklığında Ali Çetinkaya İlkokulu’nda etkinlik düzenlendi. Çocuklara Yeşilaycı olmanın öneminden ve Yeşilay’ın ne demek olduğundan bahsedilirken çeşitli oyunlar oynatarak zararlı alışkanlıklardan uzak durulması konusunda bilgilendirme yapıldı. Çeşitli etkinliklerle çocukların küçük yaşta Yeşilay gönüllüsü olarak yetişmesine Karahisar Gençlik Merkezi ve Karahisari Genç Yeşilay Kulübü katkı sağlamış oldu.
HER SINIFA BİRER BAYRAK
Karahisar Gençlik Merkezi Ticaret Borsası Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu’nda gönüllü gençlerle etkinlikler düzenlendi. Her sınıfa birer bayrak hediye etti gönüllü gençler öğrencilerin palyaço eşliğinde çeşitli oyunlar oynayarak güzel bir gün geçirmesine yardımcı oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme