• Haberler
  • Spor
  • Karahisar GM'de yaz aktiviteler devam ediyor

Karahisar GM'de yaz aktiviteler devam ediyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı olan Karahisar Gençlik Merkezi’nde Yaz Programları kapsamında 'Merkezimde Sen Varsın' sloganıyla başlayan etkinliklere başvurular devam ediyor. Birbirinden farklı ve eğlenceli aktivitelerle devam eden eğitimler çocukların ve gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleştiriliyor. Resim, taş boyama, karakalem, drama, satranç, Kur'an-ı Kerim, aikido, kung-fu, masa tenisi gibi eğitimlerin yanında kitap okuma etkinlikleriyle [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olan Karahisar Gençlik Merkezi’nde Yaz Programları kapsamında “Merkezimde Sen Varsın” sloganıyla başlayan etkinliklere başvurular devam ediyor. Birbirinden farklı ve eğlenceli aktivitelerle devam eden eğitimler çocukların ve gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleştiriliyor. Resim, taş boyama, karakalem, drama, satranç, Kur’an-ı Kerim, aikido, kung-fu, masa tenisi gibi eğitimlerin yanında kitap okuma etkinlikleriyle çocukların kişisel gelişimleri destekleniyor.
Karahisar Gençlik Merkezi yetkililerinin yaptığı açıklamada faaliyetlere katılmak isteyen herkesi Gençlik Merkezi’ne beklediklerini söyledi.

Bakmadan Geçme