Karahisar GM Kum Voleybolu'nda ikinci oldu

Afyonkarahisar Belediyesi, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı olan Karahisar Gençlik Merkezi ve Voleybol İl Temsilciliği'nin birlikte organize ettiği 4. Kum Voleybolu Turnuvası tamamlandı. Turnuva sonunda ise Karahisar Gençlik Merkezi'ni temsil eden sporcular turnuvayı ikinci sırada tamamladı.  Turnuvaya katılan ve rakiplerini geride bırakan Erkeklerde birinci Mustafa Taha Kocaman-Asım Yüksekol çifti, ikinci Metehan Kara-Özay Uludağ çifti, [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olan Karahisar Gençlik Merkezi ve Voleybol İl Temsilciliği’nin birlikte organize ettiği 4. Kum Voleybolu Turnuvası tamamlandı. Turnuva sonunda ise Karahisar Gençlik Merkezi’ni temsil eden sporcular turnuvayı ikinci sırada tamamladı.  
Turnuvaya katılan ve rakiplerini geride bırakan Erkeklerde birinci Mustafa Taha Kocaman-Asım Yüksekol çifti, ikinci Metehan Kara-Özay Uludağ çifti, üçüncü ise aynı ismi taşıyan İsmail Ayırıcı Kuzenler oldu.
Kızlarda ise birinci Berru Başaran-Fatma Nur Türkeşsiz çifti, Karahisar Gençlik Merkezi adına yarışan ikinci Özlem Taşkın-Fatma Gür çifti, üçüncü ise Ece Şirin-Elif Gökçe Ulusoy çifti oldu.

Bakmadan Geçme