Karahisar gençlerle bir araya geldi

Ramazan Ayı'nın maneviyatını yaşamak için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli, gönüllü gençler ve şehit aileleri gönül sofralarında iftarda buluştu. 350 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen iftar yemeği dualarla başlayıp dualarla son buldu.Yemekle ilgili açıklama yapan Karahisar Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz, 'Ramazan Ayı rahmet, mağfiret ve kurtuluş ümidinin tazelendiği, ibadet ve nefis muhasebesi ile gönüllerin [&hellip]

Ramazan Ayı’nın maneviyatını yaşamak için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli, gönüllü gençler ve şehit aileleri gönül sofralarında iftarda buluştu. 350 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen iftar yemeği dualarla başlayıp dualarla son buldu.
Yemekle ilgili açıklama yapan Karahisar Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz, “Ramazan Ayı; rahmet, mağfiret ve kurtuluş ümidinin tazelendiği, ibadet ve nefis muhasebesi ile gönüllerin arındığı, yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik ruhunun canlanarak ayrı bir sosyal bütünleşmenin yaşandığı güzellikler ayıdır” dedi.

Bakmadan Geçme