Karahan'dan Görgöz'e 'SIKI KAPAK'

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz'ün teleferik konusunda sosyal medyadan yaptığı eleştirilere bizzat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözleri ile cevap verildi   AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan sosyal medyadan yaptığı paylaşımla CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz'ün 'Teleferik' sorularını, bizzat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendi sözleri ile yanıtlandırdı. CHP'nin, ismi kavgalarla [&hellip]

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz’ün teleferik konusunda sosyal medyadan yaptığı eleştirilere bizzat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözleri ile cevap verildi

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan sosyal medyadan yaptığı paylaşımla CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz’ün “Teleferik” sorularını, bizzat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendi sözleri ile yanıtlandırdı.
CHP’nin, ismi kavgalarla anılan Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz twitter’dan bir paylaşımda bulundu. Hıdırlık eteklerine çıkıp, arkasına Karahisar Kalesi’ni alan Yalçın Görgöz videosunda şu ifadeleri kullandı: “Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı geçen haftaki toplantısında bir karar aldı. Hıdırlık Tepesi ile Afyon Kalesi arasına bir teleferik yapılacak. Biz teleferik yapılmasına karşı değiliz. Karara baktığınızda yolcu geçiş garantili karar alındı. İç yüzüne bakıyoruz kararın 1 yılda 140 bin yolcu geçiş garantisi ve 25 yıllığına ihale edilecek.”
ELEŞTİRİLERE KILIÇDAROĞLU
CEVAP VERMİŞ OLDU
Ethem Karahan, Görgöz’ün bu sözlerinin hemen devamına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görüntüsünü ekledi. Görgöz’ün sözleri biter bitmez ekrana gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu böylece CHP İl Başkanı’nın eleştirilerine cevap vermiş oldu. Görüntülerde bir televizyon programında kendisine yöneltilen soruyu cevaplandıran Kılıçdaroğlu, “Yap-işlet-devret modeli. Son derece basit. Belli garantiler vereceksiniz, uluslararası ihaleye çıkacaksınız. Gelip bunu Türkiye’de yapacaklar. Zaten metro paralı.” ifadelerini kullanıyor.
Böylece CHP İl Başkanı Görgöz’ün sözlerine bizzat CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu yanıt vermiş oldu.
“KENDİNİ YALANLAMA GARABETİ
BİR KEZ DAHA GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ”
Paylaşımının altına kendi görüşlerini de ekleyen AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, şunları yazdı:
CHP İl Başkanı Görgöz’ün Afyonkarahisar Belediyemiz üzerinden gündeme gelme çabalarını hayretle izlemekteyiz. CHP’lilerin adet haline getirdiği, kullanmaktan imtina etmedikleri; saldırgan, nezaketsiz ve ölçüsüz dilin bir örneği burada tekrar karşımıza çıkmış durumda. Videoda da görüleceği üzere, parti içerisinde kendini yalanlama garabeti böylelikle bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu. Afyonkarahisar’da ekonomik değerler üzerinden militarist bir yaklaşımla sokak terörü kokan gezi türü kışkırtmalar milletimizin feraseti ile karşılıksız kalacaktır. Afyonkarahisar Belediyemiz üzerinden gündeme gelme çabalarının son tangosunu başka yerde oynamasını tavsiye ederim. Son olarak videodaki ifadelerinizin üzerine şunu sormadan edemiyoruz; sizin Afyonkarahisar halkının hizmetine sunulacak projeyle alakalı rahatsızlığınız mı var, yoksa genel başkanınızın bu ifadelerinden bihaber misiniz ??”
>> Sezer KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme