• Haberler
  • Genel
  • Karagöz’den Yılmaz’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Karagöz’den Yılmaz’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı ve Türkiye Elektrik, Elektronik ve Benzerleri Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkârlar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karagöz, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz'ı TBMM'de ziyaret etti Türkiye Elektrik, Elektronik ve Benzerleri Teknisyenleri, Esnaf ve Sanatkârlar Federasyonu toplantıları için Ankara'da bulunan Mehmet Karagöz, TBMM'de yaptığı ziyarette MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz'a başarı [&hellip]

Karagöz'den Yılmaz'a ziyaret

Afyonkarahisar Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı ve Türkiye Elektrik, Elektronik ve Benzerleri Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkârlar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karagöz, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz’ı TBMM’de ziyaret etti

Türkiye Elektrik, Elektronik ve Benzerleri Teknisyenleri, Esnaf ve Sanatkârlar Federasyonu toplantıları için Ankara’da bulunan Mehmet Karagöz, TBMM’de yaptığı ziyarette MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz’a başarı dileklerini iletti.
Ziyarette konuşan Başkan Karagöz, “Sayın Milletvekilimizin çalışmalarını dikkatle takip ediyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Federasyon toplantıları nedeniyle Ankara da bulunduğum bu günlerde kendisini ziyaret ederek çalışmalarında başarı dileklerimi iletmek istedim” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, “Sayın başkanımız Mehmet Karagöz beyin ziyareti bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin bize verdiği muhalefet görevini seviyeli bir şekilde yürütüyoruz. Afyonkarahisarımızın faydasına olacak her işe sonuna kadar destek verdiğimiz kadarıyla aleyhine ve zararına olan her konuda da sonuna kadar karşı çıkmaya devam edeceğiz. Sayın Başkanımız Afyonkarahisar Elektrikçiler Odasından bu sektörün en üst temsilcileri olan Federasyon yönetimine kadar gelmiştir. Kendilerini daha iyi yerlerde görmek bizleri ve bütün Afyonkarahisarlıları mutlu edecektir. Afyonkarahisar Elektrikçiler ve elektronikçiler odasının çalışmalarını da takdirle izliyor ve yapmış oldukları başarılı ve güzel çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca sayın başkanımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme