• Haberler
  • Siyaset
  • Karagöz: Süreç görevlendirme süreci – Kocatepe Gazetesi

Karagöz: Süreç görevlendirme süreci – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz, görevden alınan İl Başkanlığı'nın yerine görevlendirme talimatı aldığını açıkladı.ATAMA YOK GÖREVLENDİRME VARMHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz, İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyelerinin genel merkez tarafından görevden alınmasının ardından görevlendirme talimatı aldığını bildirdi. Durumun atanma olmadığını belirten Karagöz 'Atanma değil de görevlendirme geldi. Yönetim kurulunu oluşturma ile [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz, görevden alınan İl Başkanlığı’nın yerine görevlendirme talimatı aldığını açıkladı.
ATAMA YOK GÖREVLENDİRME VAR
MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz, İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyelerinin genel merkez tarafından görevden alınmasının ardından görevlendirme talimatı aldığını bildirdi. Durumun atanma olmadığını belirten Karagöz; “Atanma değil de görevlendirme geldi. Yönetim kurulunu oluşturma ile alakalı. Birkaç gün içinde yönetim kurulu listemizi genel merkezimizin onayına göndereceğiz. Onlar da inceleme yaptıktan sonra atanma gerçekleştirilecek. Şu an itibariyle durum budur” dedi.
YENİ LİSTEYE TAZE KAN
MHP İl Başkanlığı Yönetim Kurulu liste hazırlığının sona yaklaştığını birkaç eksiğin tamamlanacağını bildiren Karagöz şöyle konuştu: “Liste hazırlığında birkaç eksiğimiz var. Onları tamamlama aşamasındayız. Geniş çapta görüşmelerimiz var. Afyon’un tamamını kapsayan, camiamızın tamamını kapsayan, bugüne dek hiç siyasete girmemiş insanlarımızla görüşmelerimiz var. Onları tamamladıktan sonra genel merkezin onayına gönderip inşallah onayı da aldıktan sonra görevimizi devir alacağız”
YENİ LİSTE DENGELERİ GÖZETECEK
Gerek ülkenin gerekse MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı özelinde ki hassas süreçte nelere dikkat ediyorsunuz sorusunu cevaplandıran Karagöz şunları söyledi: “Ben çocukluğumdan beri siyasetin içerisindeyim. Afyon’da ki siyasi dengeler, yapılacak olan genel ve yerel seçimlere dikkat ederek bir liste hazırlığımız var. Afyon’daki tüm dengeleri gözetiyoruz. Hem önümüzdeki yerel seçimleri hem genel seçim, hem içimizdeki dengeler hem de vatandaşın dengeleri bunları göğüsleyen bir liste olacak inşallah”
“SÜRECİ GENEL BAŞKANIMIZ BAŞLATTI”
Mehmet Karagöz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve üst yönetim kadrosunun referandum da evet oyu kullanma açıklaması sonucu Ülkücü hareket ve MHP’liler arasındaki görüş ayrılıklarına yönelik değerlendirme de bulundu. Karagöz sözlerine şöyle devam etti: “Bizde dokuz ışık doktrininden bir tanesi de ‘Hürriyetçilik ve Şahsiyetçilik’ tir. Mutlaka tüm bireylerimiz hür ve şahsiyetli insanlardır. Yalnız teşkilatı yönetmek başka bir şey. Genel merkezin bir bildiği mutlaka vardır. Bu anayasa sürecini başlatan da bizim Genel Başkanımızdır. O’nun sözüne uymak, ona da biat etmek, güvenmek lazım. Lider, teşkilat, doktrin. Kesinlikle bunlar benim için en geçerli olan şeylerdir.  Ben çocukluğumdan beri bu üçlemeyi hiç bozmadım. İnşallah bundan sonra ki hayatımda da Allah aklımı almadığı sürece bu üçlemenin dengesini koruyup, ona göre davama hizmet edeceğim” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme